İlçelerHaber Girişi : 27 Mayıs 2014 12:16

Kız kuran kursları yılsonu programı düzenlendi

Kız kuran kursları yılsonu programı düzenlendi
Erzurum'un Pasinler İlçesinde kız kuran kursları 2013-2014 eğitim ve öğretimi yılının tamamlanmasına bir hafta kala Pasinler Kültür Merkezinde program düzenlendi.
Erzurumajans-Erzurum'un Pasinler İlçesinde kız kuran kursları 2013-2014 eğitim ve öğretimi yılının tamamlanmasına bir hafta kala Pasinler Kültür Merkezinde program düzenlendi.

Pasinler İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen programda Kuran-ı Kerimi güzel okuma yarışmasında 18 yaş üstü kategoride il birincisi olan esma Cömert'in Kuran tilavetiyle başladı. Öğrenciler tarafından şiir, ilahi ve surelerin okunduğu programda Alvar beldesi Kız Kuran Kursu öğrencilerinin sema gösterisi ise büyük bir beğeni topladı.

Programda konuşma yapan Pasinler İlçe Müftüsü Ömer Bulut, bir yılı daha geride bırakıyoruz. İlçede Kız Kuran Kurslarımızla inşallah ilçede Kuran-ı Kerim'i bilmeyen hiçbir bayan vatandaşımız olmayacak şekilde kurslarımızı her yıl düzenli olarak hizmete açacağız. Okullar kapandıktan sonra yaz kuran kurslarımızla ilçemizdeki çocuklarımıza Kuran-ı Kerim öğreteceklerini söyleyen Bulut, tabi önemli olan burada öğrendikten sonra hiçbir zaman Kuran-ı Kerimlerimizin kapaklarını kapatmamaktır. Her daim kuran okumamız gerektiğidir şeklinde konuştu.

Program sonunda Müftü Ömer Bulut tarafından başarılı öğrenci ve öğreticilere plaket ve başarı belgesi verildi. Program Müftü Bulut'un duasıyla sona erdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.