ErzurumHaber Girişi : 25 Nisan 2014 21:56

Kırtasiye ofis malzemeleri ve oyuncak fuarı açıldı

Kırtasiye ofis malzemeleri ve oyuncak fuarı açıldı
Erzurum'da bu yıl 14.'sü düzenlenen Palandöken Kırtasiye, Ofis malzemeleri ve Oyuncak Fuarı, Palandöken Kayak Merkezi'nde ki bir otelde açıldı.
Erzurumajans-Erzurum'da bu yıl 14.'sü düzenlenen Palandöken Kırtasiye, Ofis malzemeleri ve Oyuncak Fuarı, Palandöken Kayak Merkezi'nde ki bir otelde açıldı.

Erzurum'da faaliyet gösteren bir firma tarafından organize edilen fuarda, sektörün önde gelen kırtasiye, ofis malzemeleri ve oyuncak üretici ve ithalatçı firmaları stant açtı.

Fuarın açılışı öncesinde, düzenlenen yemeğe, Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney ve KUDAKA Genel Sekreteri Bekir Talha Özmen ile firma temsilcileri katıldı.

Yemeğin ardından, protokol üyeleri ve davetliler stantları gezdi. Bölgedeki 14 ilde faaliyet gösteren, kırtasiye, ofis gereçleri ve oyuncak satıcılarıyla, üretici ve ithalatçı firmaları buluşturan fuar, 27 Nisan'a kadar açık kalacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.