BölgeHaber Girişi : 01 Ocak 2011 14:57

Kırık kolu ile oryantal yaptı!..

Kırık kolu ile oryantal yaptı!..
YENİ yıla Palandöken Dağı'ndaki Dedeman, Polat Renaıssence ve Palan otellerinde giren Rus, Ukrayna ve İranlı turistler sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Erzurum Ajans-YENİ yıla Palandöken Dağı'ndaki Dedeman, Polat Renaıssence ve Palan otellerinde giren Rus, Ukrayna ve İranlı turistler sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Otellerin balo salonunda düzenlenen eğlencede cesur kıyafetler giyinen İranlı dilberler güzellikleri ile bilinen Rus ve Ukraynalı kadınları gölgede bıraktı. Dedeman Oteli'nde sahneye kolu alçılı çıkan oryantal Ayşegül izleyicilere parmak ısırttı.

Yeni yıla lapa lapa kar yağışı ile giren Palandöken'de eğlence güneşin batması ile başladı. Balo salonlarını tıka basa dolduran yerli ve yabancı turistler alkolü su gibi tüketti. Balo salonlarında sanatçıların söylediği şarkılarla coşan turistler, sahneye çıkan oryantallere göbek atarak eşlik etti. Son yıllarda Palandöken'i mesken tutan İranlı kadınlar güzellikleri ve giyindikleri transparan ve mini kıyafetlerle dikkatleri üzerlerinde toplamayı başardılar. Erzurum'a geldiği gün dağda ayağının kayması sonucu sol kolu kırılan Antalyalı oryantal Ayşegül Tıkır, kolu alçılı olarak Dedemon Oteli'nde sahneye çıktı.

Meraklı bakışlar arasında muhteşem bir performans gösteren Ayşegül Tıkır izleyiciler tarafından Dolar yağmuruna tutuldu. Tek kolla tüm hünerini gösteren Oryantal Ayşegül Tıkır, "Dedeman otelde çalışmak üzere 30 Aralık'ta Erzurum'a geldim. Karda ayağımın kayması sonucu üzerine düştüğüm sol kolum dirsekten kırıldı. Hastaneye gittik ve alçıya aldılar. Bir ay kolum alçıda kalacak. Yeni yıl için sahneye çıkmam gerekiyordu. Bir oryantal için tek kolla göbek atmak belki de dünyanın en zor işiydi. Ama kendime güveniyordum. Çünkü bu benim mesleğimdi. Önemli olan izleyicileri coşturmak ve doyasıya eğlendirmekti. Bunu da başardım. Dünyada belki de kolu alçılı sahneye çıkan tek oryantal benim" dedi.

Dedeman Oteli eğlencesine gece yarısından sonra otel önünde devam etti. Hava sıcaklığının sıfırın altında 9 dereceye düştüğü gecede yakılan ateşin etrafında toplanan kalabalık otelin sıcak şarabından içip Alaska dondurmasında yiyerek kayaklı meşale, havai fişek ve lazer gösterisini izledi. Yaklaşık bir saat süren bu eğlencenin ardından oelin müşterileri diskoteğe giderek sabahın ilk ışıklarına kadar doyasıya eğlenerek 2011'e çılgınca girdiler.

Yeni yıl tatili için Palanöken'e eşi ve çocukları ile birlikte gelen Suriye'nin Ankara Büyükelçisi Nidal Kabalan'da gönlünce eğlendi. 2011'e eşi Wefa ile birlikte sıcak şarap içerek giren Büyükelçi Nidal Kabalan, yeni yılın herkese barış ve mutluluk getirmesini diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.