BölgeHaber Girişi : 24 Ağustos 2010 13:53

Kedi ve köpeğin dostluğu!..

Kedi ve köpeğin dostluğu!..
Erzurum'un Olur ilçesinde Şahin Aydın'a ait Poyraz Sivas kangalı ve Muro isimli çoban köpeği ile Cimşit adlı kedinin dostluğu görenleri hayrete düşürüyor.

Erzurum Ajans-Erzurum'un Olur ilçesinde Şahin Aydın'a ait Poyraz Sivas kangalı ve Muro isimli çoban köpeği ile Cimşit adlı kedinin dostluğu görenleri hayrete düşürüyor.

Kedi ile köpeğin her zaman düşman olduğu herkesçe bilinir. Fakat Olur ilçesine bağlı Ormanağzı köyünün Coreker mezrasında Poyraz, Muro ve Cimşit bu tezi adeta çürüterek iyi bir dostluk örneği sergiliyorlar.

Mezrada bir arada yemek yiyip, oyunlar oynayıp, beraber vakit geçiren kedi ile köpeklerin dostluğu görenleri hayrete düşürüyor. Şahin Aydın, daha önceki köpeklerinin kedileri düşman görmesi nedeniyle hiç kedi besleyemediğini ve bu köpeklerle birlikte kedi beslemeye başladığını söyledi. Gündüzleri gayet güzel bir uyum içerisinde bir arada yaşayan köpeklerinin, geceleri yabani hayvanların korkulu rüyası olduğunu dile getiren Aydın, "Böylesine bir kedi-köpek dostluğu ilk kez görüyorum. Köpeklerin kediye karşı

gösterdikleri ilgi beni olduğu kadar buraya gelenleri de oldukça şaşırtıyor" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.