ErzurumHaber Girişi : 14 Ağustos 2012 16:30

Kaymakam Çelik veda ziyaretlerinde

Kaymakam Çelik veda ziyaretlerinde
Erzurum’un Yakutiye İlçe Kaymakamlığı görevini yürütürken Giresun Vali Yardımcılığı’na atanan Yüksel Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e veda ziyaretinde bulundu.
Erzurum Ajans-Erzurum’un Yakutiye İlçe Kaymakamlığı görevini yürütürken Giresun Vali Yardımcılığı’na atanan Yüksel Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e veda ziyaretinde bulundu. Başkan Küçükler ile bir süre görüşen Çelik, “Erzurum’da görev yaptığımız süre zarfında mesaimizin tamamını vatandaşlarımıza hizmet ulaştırabilme gayesiyle harcadık. Bundan dolayı mutluyuz” dedi.
Geçtiğimiz hafta açıklanan 2012 yılı yaz kararnamesiyle Giresun Vali Yardımcılığı görevine atanan Yakutiye İlçe Kaymakamı Yüksel Çelik, veda ziyaretlerine başladı. Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Ahmet Küçükler ile bir araya gelen Çelik, Erzurum’da görev yapmış olmaktan duyduğu mutluluk ve memnuniyeti dile getirdi. Yakutiye’nin Erzurum’un yeni merkez ilçelerinden birisi olduğunu hatırlatan Çelik, “Yakutiye ilçemizde ilk kaymakamlık görevi bize nasip oldu. Güzel günler geçirdik, ilçemize ve vatandaşlarımıza hizmet edebilme gayesiyle çalıştık” diye konuştu.
Giresun Vali Yardımcılığı görevine atanan Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e de teşekkür etti. Çelik, “Büyükşehir Belediyesi’ni ilgilendiren hemen her konuda Sayın Başkanımızı yanımızda bulduk. Bu yüzden kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN KÜÇÜKLER: GİRESUN’DA DA BAŞARILI OLACAĞINDAN EMİNİZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler de, Yakutiye Kaymakamı Yüksel Çelik’in, Erzurum’da bulunduğu süre zarfında çalışkanlığı ile göz doldurduğunu söyledi. Başkan Küçükler, “Öncelikle değerli kaymakamımızı atandığı yeni görevinden dolayı tebrik ediyor, kendisine başarılar diliyoruz. Kendisinin Giresun’da da başarılı çalışmalara imza atacağından en küçük bir kuşkumuz yoktur. Erzurum’a ve Yakutiye ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Başkan Küçükler daha sonra Yüksel Çelik’e Oltu taşından imal edilen kol düğmesiyle kravat iğnesi hediye etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.