SporHaber Girişi : 08 Kasım 2012 15:00

Katırcı, spor tesislerine hayran kaldı

Katırcı, spor tesislerine hayran kaldı
Bir süre önce Yakutiye Kaymakamlığına atanan Ahmet Katırcı, ilçede bulunan spor tesislerini ve buz salonları ile curling arenayı gezdi.
Erzurum Ajans-Bir süre önce Yakutiye Kaymakamlığına atanan Ahmet Katırcı, ilçede bulunan spor tesislerini ve buz salonları ile curling arenayı gezdi.
Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz ile birlikte spor tesislerini gezen Kaymakam Ahmet Katırcı, tesislere hayran kaldı. Spor salonları, yüzme havuzu, futbol sahaları ve buz salorları ile sporcu eğitim merkezinde incelemelerde bulunan Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı. Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz’dan bilgi aldı. Kaymakam Katırcı, kendi ilçe sınırları içerisinde bulunan spor tesislerine övgüler yağdırarak, “Bu tesisler Erzurum ve ülkemiz adına gurur verici. Böylesi güzel, modern ve işlevi son derece fazla olan tesislerin ilçemiz sınırları içerisinde bulunmasından büyük bir gurur ve mutluluk duyuyorum” dedi.

KAZIM KARABEKİR STADI BÜYÜLEYİCİ

Bu sezon Süper Kupa Finalinde Galatasaray-Fenerbahçe derbine ev sahipliği yapan Kazım Karabekir Stadı’nı da gezen Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Kazım Karabekir Stadı’nın büyüleşici bir atmosfere sahip olduğunu söyledi. Katırcı, “Erzurum’un böylesi önemli bir stadı varken, Büyükşehir Belediyespor’u el birliği ile bir an önce Süper Lig’e taşımak gerekir, çünkü bu stat Süper Ligi hak ediyor”dedi. 2011 Üniversiade’nin açılış ve kapanışına da ev sahipliği yapan ve Türkiye’nin en iyi stadyumları arasında yer alan Kazım Karabekir Stadı’nın Erzurum’un gurur duyacağı bir spor tesisi olduğuna işaret eden Kaymakam Katırcı, “İnşallah Futbol Federasyonu bu stada Milli maç verir ve Erzurumlular da bu muhteşem statta Milli maç izler”diye konuştu.

GHSİM’YE TAM DESTEK

Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün başında çok çalışkan ve başarılı bir bürokrat olduğunu belirterek, GHSİM Müdürü Fatih Çintimar’a da övgüler yağdırdı. Çintimar’ı Erzurum’daki görevine başlamadan önce de tanıdığına işaret eden Kaymakam Katırcı, “Fatih bey Erzurum’un gençliği ve sporu için seferber olmuş birisi, inanıyorum ki, kendisi ve ilçe müdürümüzle birlikte spor adına ve gençlik adına ilçemizde güzel etkinliklere imza atacağız. Biz Kaymakamlık olarak, GHSİM’nin ilçemizde yapacağı tüm projelere ve etkinliklere destek vereceğiz” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.