SporHaber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Kartal kaçtı kanarya yakaladı

Kartal kaçtı kanarya yakaladı
Spor Toto Süper Lig`de 8. haftanın en önemli maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe İnönü Stadı`nda 2-2 berabere kaldı.
Erzurum Ajans-Spor Toto Süper Lig`de 8. haftanın en önemli maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe İnönü Stadı`nda 2-2 berabere kaldı. Siyah-beyazlılar 2 kez öne geçtiği maçta 1 puana razı oldu. Fenerbahçe ise Süper Lig`deki yenilmezlik serisini sürdürdü.Beşiktaş ile Fenerbahçe Süper Lig`in 8. hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi. Karşılaşma 2-2`lik eşitlikle sona erdi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe 18 puanla liderliği sürdürürken, Beşiktaş 14 puana ulaşarak 6. sırada yer aldı.

SIMAO`DAN MÜTHİŞ FÜZE

Karşılaşmanın 11. dakikasında Ernst`in pasında topla buluşan Simao Sabrosa ceza sahası dışı sol çaprazdan yaklaşık 30 metreden çok sert bir şut çekti. Volkan kaleye gelen bu top karşısında hareketlense de müdahale yapamadı. Siyah-beyazlılar 1-0 öne geçti.

KAPTAN SKORA DENGEYİ GETİRDİ  

Caner`in ceza sahası için sol çaprazdan çektiği müthiş şut direkten döndü. Topla buluşan Alex De Souza meşin yuvarlağı boş filelere gönderdi. Fenerbahçe 59. dakikada skora dengeyi getirdi.

Q7 ORTALADI ALMEIDA KARTAL`I UÇURDU

Mücadelede dakikalar 72`yi gösterdiğinde Ricardo Quaresma sol kanattan ceza sahasına sokuldu ve ortasını yaptı. Arka direkte bomboş kalan Almeida kafayla topu ağlarla buluşturdu.

BARONI`DEN HARİKA GOL

Maçın 88. dakikasında Christian Baroni yaklaşık 30 metreden serbest vuruş kullanmak için topun gerisine geldi. Baroni`nin direkt kaleye vurduğu top kimseye çarpmadan ağrlarla buluştu.

STADI BASTILAR!

Fenerbahçe taraftarları karşılaşmanın 3. dakikasında Fİ Yapı İnönü Stadı`nı bastılar. Stadın müze kapısını kırarak, tezahüratlarla acil çıkış kapısından sahaya giren sarı-lacivertli taraftarlar oyunun bir süre durmasına neden oldular...

TÜM ATKILAR SAHAYA ATILDI

Beşiktaş taraftarları, karşılaşmanın 92. dakikasında ellerindeki tüm atkıları sahaya attılar. Atılan bu atkılar toplanıp Beşiktaş Yönetimi tarafından Van`a gönderilecek.

DEPREMZEDELER VE ŞEHİTLER UNUTULMADI

Siyah-beyazlı taraftarlar, derbi öncesinde Van`daki deprem ve şehitler  için pankartlar açıp, tezahüratlar yaptı.

Maç öncesi kapalı tribünde “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” yazılı dev  Türk bayrağı açılırken, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diye tezahüratlar  yapıldı.

Van`daki deprem için de “Acımız sokağın taVAN`ı kadar”, “Van`ımız  canımız çok büyüktür acımız” pankartları açıldı.

Bu arada, karşılaşma öncesinde şehitler ve Van`da hayatını kaybedenler  için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

BAKAN KILIÇ DA MAÇTA

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da derbi maçını izledi.

Bakan Kılıç`ın yanı sıra Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, (A) Milli Takım  Teknik Direktörü Guus Hiddink, yardımcısı Oğuz Çetin, (A) Milli Takım İdari  Koordinatörü Okan Buruk da karşılaşmayı tribünden izleyenler arasındaydı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.