Kültür-SanatHaber Girişi : 27 Mayıs 2013 15:20

Karaçobanlı öğrenciler tiyatro ile buluştu

Karaçobanlı öğrenciler tiyatro ile buluştu
Erzurum'un Karaçoban İlçesinde 107 öğrenci tiyatro ile buluştu.
Erzurumajans-Erzurum'un Karaçoban İlçesinde 107 öğrenci tiyatro ile buluştu.

Erzurum Valiliği tarafından düzenlenen " Tiyatro sahnesini görmeyen öğrenci kalmasın" Projesi kapsamında ve Karaçoban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Organize edilen ve ilçeye bağlı Duman, Karaköprü, Sarıveli ve Maruf Köylerinde eğitim gören 107 öğrenci tiyatro sahnesi ile buluştu.

Erzurum Devlet Tiyatrosun da sahneye konulan çocuk tiyatrosu öğrenciler tarafından büyük beğeni kazanırken, ilk defa tiyatro sahnesi gören öğrencilerin sevinçleri gözlerinden okunuyordu.

Karaçoban ilçesine bağlı köylerde yaşayan öğrenciler hafta sonu Erzurum'a giderek gönüllerince eğlenmenin tadını çıkardı. Öğrenciler daha sonra Erzurum'un Tarihi Mekanlarını gezdiler ve bol bol hatıra fotoğrafı çekildiler.
Daha sonra alış veriş merkezine götürülen öğrenciler, eğlence mekanlarına koşarak doyasıya eğlendiler.

Öğrenci Velileri tarafından açıklamalarda, "Öğrencilerin ilçe ve köylerden şehre götürülerek eğlenmelerini sağlamak, çocukların gözlerindeki mutluluğu, yeni şeyler görmenin heyecanını görmek bizlere mutluluk verdi. Öğrenciler sadece derslerde değil, dışarıda da gördükleri, katıldıkları aktiviteler ile de çok çok şeyler öğrenirler" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.