BölgeHaber Girişi : 02 Nisan 2011 12:01

Karaçoban'da kitap okuma kampanyası!..

Karaçoban'da kitap okuma kampanyası!..
Erzurum Karaçoban'da kaymakamlık tarafından vatandaşlara okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla, Karaçoban kitap okuyor kampanyası başlatıldı.

Erzurum Ajans-Erzurum Karaçoban’da kaymakamlık tarafından vatandaşlara okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla, ‘Karaçoban kitap okuyor’ kampanyası başlatıldı.

Karaçoban Kaymakamı Turgay Gülenç’in başlattığı okuma seferberliği kapsamında cami, kahvehane, minibüs ve otobüs yazıhanelerine Milli Bakanlık onaylı edebiyat, bilim, sanat ve dini içerikli 3 bin kitap ile ahşaptan yaptırılan 50 kitaplık hediye edildi.

İlçe halkına kitap okuma alışkanlığını kazandırmak ve sevdirmek amacıyla, ‘Karaçoban kitap okuyor’ kampanyasını başlattıklarını belirten Kaymakam Turgay Gülenç, önümüzdeki günlerde yeni kitaplıklar yaptırıp, yeni kitaplar dağıtacaklarını söyledi. Gülenç, “Karaçoban kitap okuyacak. İlk emri 'Oku' olan bir dinin mensupları olarak okuma etkinliğini önemsiyoruz. Kitap okuma alışkanlığını kazandırdığımız taktirde ilçenin geleceğinin daha da iyi olacağını düşünüyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.