İlçelerHaber Girişi : 14 Şubat 2012 10:22

Kar temizlemek için ilginç bir yöntem buldular

Kar temizlemek için ilginç bir yöntem buldular
Erzurum'un Oltu ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda personel şefi olarak çalışan Ercüment Ayaz, kar temizliği için 'oto tahta kürek' adını koydukları bir yöntem geliştirdi.
Erzurum Ajans-Erzurum'un Oltu ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda personel şefi olarak çalışan Ercüment Ayaz, kar temizliği için 'oto tahta kürek' adını koydukları bir yöntem geliştirdi.
Oltu ilçe merkezine bu yıl oldukça fazla kar yağdığını belirten Ayaz, yaptığı düzeneği bir zincirle otomobilin arkasına bağlayarak istasyon sahasını temizlediklerini kaydetti. Her yağan kardan sonra alanı temizlemekte güçlük çektiklerini belirten Ayaz, "Her defasında yağan karların kürekle atılması çok zor oluyordu. Tahtadan bir greyder bıçağına benzer bir düzenek yaparak otomobilin arkasına bir zincirle bağladık. Sonra iki arkadaşımız tahtanın üzerine çıkarak iki taraftan ağırlık yaptı. Böylece istasyon
s
ahasındaki karları çok daha kolay temizledik. Akaryakıt istasyonunun sahası çok büyük. Alanın karını kürekle temizlememiz çok zordu. Yaptığımız bu düzenekle hem işçilerin işlerini kolaylaştırmış hem de istasyonun karlarını çabucak temizlemiş olduk" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.