BölgeHaber Girişi : 15 Ocak 2010 02:57

Kang'ın katil zanlısı 2.kez adlı tıpta!..

Kang'ın katil zanlısı 2.kez adlı tıpta!..
Erzurum'da 3 Kasım'da kaybolan Musa Kang'ın, 9 Kasım 2009 gecesi ölü bulunmasıyla ilgili olarak tutuklu bulunan katil zanlısı B. E, akıl sağlığının kontrolü kapsamında ikinci kez İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Erzurum Ajans-Erzurum'da 3 Kasım'da kaybolan Musa Kang'ın, 9 Kasım 2009 gecesi ölü bulunmasıyla ilgili olarak tutuklu bulunan katil zanlısı B. E, akıl sağlığının kontrolü kapsamında ikinci kez İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, 9 Kasım 2009 gecesi tren garının kuzeyindeki metruk bir binada Musa Kang'ın cesedinin bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan 16 yaşındaki madde bağımlısı, sabıkalı B. E, akıl sağlığının kontrolü kapsamında ikinci kez İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Daha önce akıl sağlığının kontrolü için 11 Aralık 2009 tarihinde İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilen B. E'nin bu kez bir süre gözetim altında tutulacağı öğrenildi.

Erzurum'da 3 Kasım 2009'da kaybolan, 9 Kasım 2009 gecesi tren garının kuzeyindeki metruk bir binada cesedi bulunan Musa Kang cinayetiyle ilgili olarak önce S. K, ardından 16 yaşındaki madde bağımlısı, sabıkalı B. E tutuklanmış ancak daha sonra mahkeme S. K'nın tahliyesine karar vermişti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.