ErzurumHaber Girişi : 03 Ocak 2013 07:19

İşte Erzurum'un en başarılı belediyesi

İşte Erzurum'un en başarılı belediyesi
Erzurumajans.com'un merakla beklenen anketi sonuçlandı. İşte Erzurum'da 2012 yılının en başarılı belediyesi...

Erzurumajans-Erzurum'un, sözde ve reklamlarda değilİ, gerçekte tarafsız ve en çok tıklanan ve açık ara önde olan özde haber sitesi (bin 300 anlık  twitter takipcisive 5 binin üzerine facebooktakipçisi) olan Erzurumajans olarak; ''2012 yılının en başarılı belediyesi kim?''diye sorduk.

Son 15 gündür aktif olarak yayında kalan anketimize 2 bin 984 takipçi katıldı. Günlük 10 binlerce reel kişinin bizzat www.erzurumajans.com yazarak takip ettiği(google analyticsve alexa raporlarımızı herkes görebilir) sitemizdeki anketten yüzden 36%ile Palandöken Belediyesi (Başkan Orhan Bulutlar) birinci sırada çıktı.

Palandöken Belediyesi'ni, yüzde 32 ile Büyükşehir Belediyesi (Başkan Ahmet Küçükler) takip ederken, yüzde 19 ile Aziziye Belediyesi (Fatih Cengiz) üçüncü ve yüzde 14 ile Yakutiye Belediyesi (Ali Korkut) dördüncü sırada yer aldı.


Not: Sosyal ağlardaki takipçi listelerimizi ve reyting rakamlarımızı görmek için  ilgili kelimeler  üzerine  (facebook, twitter, google ve alexa) tıklayınız...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.