SporHaber Girişi : 27 Şubat 2013 23:01

İstanbul'da 'Yavru Fırtına' esti

İstanbul'da 'Yavru Fırtına' esti
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu son hafta maçında grubu lider tamamlamayı garantileyen Fenerbahçe, sahasında PTT 1. Lig'in flaş takımı 1461 Trabzon'a 3-2 yenildi. 1461 Trabzon, gruptaki ilk galibiyetini aldı.
Erzurumajans-Ziraat Türkiye Kupası A Grubu son hafta maçında grubu lider tamamlamayı garantileyen Fenerbahçe, sahasında PTT 1. Lig'in flaş takımı 1461 Trabzon'a 3-2 yenildi. 1461 Trabzon, gruptaki ilk galibiyetini aldı.

Ve maç sona erdi 1461 Trabzonspor kupada ilk galibiyetini aldı.

DK 90: Ziegler'e yaptığı faulden sonra Sıddık sarı kart gördü.

DK 89:Sol kanattan gelişen ev sahibi ekip atağında Salih rakiplerinden sıyrılıp pasını Ziegler'e verdi ama Ziegler kendisine yapılan baskı sonunda topu kaybetti.

GOOOLLL DK 86: Jebrin attı ve 1461 3-1 öne geçti.1461 Trabzon takımı orta sahada Selçuk'a sıkı bir pres uyguladı, pres sonuç verdi,topu kazandılar, Jebrin çok hızla ilerledi ceza sahası dışı hafif soldan, çok sert ve düzgün vurdu, top Serkan'ın bakışları arasında sağ köşeden içeri girdi.

DK 79: . Jebrin barajı erken bozduğu için sarı kart gördü

DK 78: Baroni topu diğer kanattaki Recep'e gönderdi. Recep tam ceza sahasına girecekken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

Fenerbahçe'de Krasic ve Mehmet Topuz oyundan çıkarken Recep Niyaz ve Cristian Baroni oyuna girdi, 1461'de ise Barış Memiş çıkrken Mehmet Sıddık İstemi oyuna girdi.

DK 73: Konuk ekip yarı sahasında ikili mücadele sırasında Gökhan, Serdar'a yaptığı hareketten dolayı sarı kart gördü.

GOOOLLL DK 66:
Yusuf atıı. 2-2 oldu.Gökhan orta yuvarlağın içinden Yusuf'a çok güzel bir pas attı, Yusuf defans arkasına atılan topa iyi hareketlendi, Serkan büyük bir hata yaptı ve zamanlamayı tutturamayarak erken çıktı, Yusuf topu Serkan'ın üzerinden ağlara gönderdi. 2-2

Caner Erkin oyundan çıktı ve yerine Beykan oyuna girdi.

DK 63: Konuk ekip atak yönüne göre sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Doğrudan ceza sahasına gelen top sonrasında kale sahasında bir karambol oluştu ve direkten dönen topu Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.

Mustafa Tiryaki oyundan çıktı ve yerine Abdullah Halman oyuna girdi.

DK 60: Serdar, Mustafa'ya yaptığı faulden sonra sarı kart gördü.

DK 59: 1461 Trabzon sağ kanattan son çizgi yakınlarından serbest vuruş kullandı ama kale sahasına gelen topu kaleci Serkan uzaklaştırdı.

DK 58: Caner, Yusuf'a yaptığı sert faulden dolayı sarı kart gördü.

DK 53: Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında ceza sahasına gelen ortaya kale sahası içinde Semih kafa vurdu ama bu top kaleci Fatih için zor olmadı.

DK 47: Orta alandan aldığı topla sol kanattan atağa kalkan Jebrin rakip ceza sahasına ortasını gönderdi. Ceza sahasına gelen topu kaleci Serkan çıktı ve aldı.

İkinci yarı başladı.

İlk yarı sona erdi.

DK 43: Hızlı gelişen 1461 Trabzon atağında rakip yarı alanda topla buluşan Jebrin pasını arkadaşına göndermek istedi ama araya Fenerbahçe savunması girdi.

GOOLLLL DK 40: Selçuk Şahin.. Caner sağ'dan serbest atış kullandı, ön direkte Selçuk kafasının üstüyle vurduğu top ağlara gitti. 2-1

GOOLLLL DK 36: 1
461 Trabzon attı.Göksu sağdan topu ön direğe gödnerdi,Mustafa topu Mehmet Topal'dan önce aldı, kaleci ile karşı karşıya kaldı ve Serkan'nın yanından topu ağlara gönderdi.

GOOLLLL DK 32:
Caner attı...Krasic topu ortadan ceza sahası içine taşımak isterken savunmadan yatarak müdahale geldi, seken top Caner'in önünde kaldı, Caner uzaktan çok sert ve düzgün bir vuruş yaptı, kalecinin parmaklarına dokunan top sağ köşeden filelere gitti. 1-0

DK 26: Bu kez kısa paslarla rakip kaleye ev sahibi ekip gitti ve sol kanattan Ziegler daha fazla ileriye gidemedi ve topu tekrar savunmasına gönderdi.

DK 22:Barış sol kanattan köşe vuruşunu kullandı. Ön direğe yapılan ortaya Mehmet kafa vurdu ama top üst direğe vurdu ve tekrar oyun alanına döndü.

DK 17: Barış sol çaprazdan serbest atış kullandı, ikili barajın üzerinden kaleye giden topu Serken kornere gönderdi.

DK 13: Krasic ve Salih tek paslarla rakip ceza alanına kadar girdiler ama en son Krasic pasını yine Salih'e vermek istedi fakat savunma araya girip topu uzaklaştırdı.

DK 6: Sağ kanattan gelişen 1461 Trabzon atağında ceza sahasına gönderilen ortayı kaleci Serkan kontrol etti.

DK 4: Barış Memiş soldan cezasahası içine girdi, Salih'ten topu kurtarmaya çalışırken yerde kaldı, maçın hakemi devam dedi.

DK 3: Fenerbahçe Caner ile serbest vuruş kullandı. Ceza sahasına gelen topu konuk ekip savunması kornere gönderdi.

Maça 1461 Trabzon'lu oyuncular başladı.

İSTİKLAL MARŞIMIZ...

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu son maçında gruptan çıkmayı garantileyen Fenerbahçe evinde 1461 Trabzon ile karşılaşıyor.İşte ilk 11'ler:

FENERBAHÇE:
Serkan, Orhan, Mehmet Topal, Serdar, Ziegler, Selçuk, Salih, Mehmet Topuz, Krasic, Caner, Semih

YEDEKLER:
Ertan, Hasan Ali, Bekir, Cristian, Recep, Beykan, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

1461 TRABZON:Fatih, Barış, Göksu, Abdulkadir, Mustafa, Mehmet, Jebrin, Gökhan, Yusuf, Caner, Kadir

YEDEKLER: Kubilay, Oğulcan, Mustafa Akbaş, Hasan, Mehmet, Abdullah, Ömer
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Reşit Akçay
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.