BölgeHaber Girişi : 15 Nisan 2011 00:49

İranlı turiste Erzurum'da çatı şoku!..

İranlı turiste Erzurum'da çatı şoku!..
Erzurum'da çatılardan dökülen kar kütleleri tehlike saçıyor.Bugün havanın açmasıyla bilikte çatılardan dökülen kar kütleleri çok sayıda maddi hasarlı kazaya sebep oldu.

Turhan Bozkurt'un haberi-Erzurum'da çatılardan dökülen kar kütleleri tehlike saçıyor.Bugün havanın açmasıyla bilikte çatılardan dökülen kar kütleleri çok sayıda maddi hasarlı kazaya sebep oldu. Bu kazalardan en ilginci ise bugün öğlen saatlerinde Yakutiye Belediyesi'nin karşısındaki, Bölge İdare Mahkemesi'nin önünde gerçekleşti.

Karayoluyla İran'dan Erzurum'a gelen turist hayatındaki en ilgiç olayla karşı karşıya kaldı.  24 A 81010 plakalı ototmobilini Yakutiye Belediyesi hizmet binasının karşısına park ederek yemeğe giden İranlı turist, yemek sonrası aracının başına geldiğinde gözlerine inanamadı. Önüne park ettiği binanın çatısından düşen kar kütlelerinin ototmobilinin tavanını çökerterek, camlarını parçaladığını görünce ne yapacağını şaşıran turistin yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti.

İlk kez böyle bir olaya şahit olduğunu söyleyen İranlı turisti, vatandaşlar polise ulaşması gerektiğini belirterek teskin etmeye çalıştılar. Cep telefonu aracılığı ile polise ualaşan İranlı turistin aracı kaza yerine gelen trafik ekipleri tarafından çekilirken, vatandaşlar, bu tür olaylara karşı belediyelerin gerekli önlemleri almaması ve uyarıda bulunmamasına tepki gösterdi. (www.erzurumajans.com)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.