BölgeHaber Girişi : 12 Aralık 2010 14:53

Ilıca sanayi asfalt ile tanıştı!..

Ilıca sanayi asfalt ile tanıştı!..
Yaz sezonunda tüm imkanlarını ilçeye hizmet için seferber eden Aziziye Belediyesi, 10 yıldır faaliyette olmasına rağmen asfaltı olmayan Ilıca Sanayi Sitesi ve Yeşil Mahalle TOKİ konutları yolunu asfaltla tanıştırdı.

Erzurum Ajans-Yaz sezonunda tüm imkanlarını ilçeye hizmet için seferber eden Aziziye Belediyesi, 10 yıldır faaliyette olmasına rağmen asfaltı olmayan Ilıca Sanayi Sitesi ve Yeşil Mahalle TOKİ konutları yolunu asfaltla tanıştırdı. 2 bin 500 ton asfaltın atıldığı Sanayi Sitesi’ni toz ve çamurdan kurtaran belediye, bu sezon asfalt çalışmalarını tamamladı.

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, rutin belediyecilik anlamında oldukça verimli bir çalışma sezonunu geride bırakırken, ilçenin kangren haline gelen önemli sorunlarına çözüm ürettiklerini söyledi.

Sanayi Sitesi ve TOKİ konutlarının bulunduğu alana giden yolun oldukça bozuk olduğunu ve bölgedeki esnaf ile vatandaşların ciddi sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Başkan Cengiz, “Bahar sezonunda yaptığımız çalışma programımızda Sanayi Sitesi de önceliklerimiz arasında bulunuyordu. Fakat asfalt konusunda yaşadığımız sıkıntı nedeniyle işlerimizde biraz aksama oldu. Gelinen noktada havaların da iyi gitmesiyle planladığımız çalışma programımızı tamamladık.” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.