ErzurumHaber Girişi : 18 Ocak 2012 13:22

İl özel idaresi'nden kar seferberliği

İl özel idaresi'nden kar seferberliği
Erzurum’da etkili olan yoğun kar yağışı 542 köy yolunu ulaşıma kapattı. Kapanan köy yolları ulaşıma açmak için seferber olan İl Özel İdare ekipleri bir çok köy yolunu ulaşıma açmayı başardı.
Erzurum Ajans-Erzurum’da etkili olan yoğun kar yağışı 542 köy yolunu ulaşıma kapattı. Kapanan köy yolları ulaşıma açmak için seferber olan İl Özel İdare ekipleri bir çok köy yolunu ulaşıma açmayı başardı.

Erzurum’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeni ile birçok köy yolu ulaşıma kapandı. Kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için çalışma başlatan İl Özel İdare ekipleri kısa sürede köylere ulaşmayı başardı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok, karın Erzurum’un süsü olduğunu ifade ederek karla mücadelede hiç bir sorunun olmadığını söyledi. Kapanan birçok köy yolunda çalışma başlatıldığını ifade eden Altınok karın hafiflediği noktalarda yollar başarılı bir şekilde ulaşıma açıldığını söyledi.

Altınok, karın eskisi gibi çile olmaktan çıktığını söyleyerek, kış turizminin merkezi haline gelen Erzurum’a gelen turistlerin ve yapılacak etkinliklerin kar’a, Erzurumlu vatandaşların yatırımcıların ve esnafında kara ihtiyacı olduğunu belirtti.
A
ltınok kapalı olan 542 köy yolunun açılmayı beklediğini söyleyerek açılmayı bekleyen köy yollarında karın hafiflemesi ile birlikte kısa bir sürelik çalışma ile tüm yolların açılabileceğini belirtti. Karla mücadelede daha geniş alanlara yayılabilmek için 8 yeni greyder operatörü alacaklarını anlatan Altınok, 26-28 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan Kış Oyunları Festivali için kar yağışına ihtiyaç duyulduğunu, yağan karla beraber etkinliklerin artacağını ifade etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.