BölgeHaber Girişi : 23 Ocak 2011 06:34

İbrahim Erkal Erzurum'a geldi!..

İbrahim Erkal Erzurum'a geldi!..
Erzurumlu sanatçı İbrahim Erkal, uzun bir aradan sonra konser için memleketine geldi

Erzurum Ajans-Erzurumlu sanatçı İbrahim Erkal, uzun bir aradan sonra konser için memleketine geldi. Uçak korkusu sebebiyle karayoluyla kente gelen sanatçıyı Stadyum kavşağında karşılayan hayranları, su böreği ikram ettiler.

Dünya Üniversiteler Kış Oyunları kapsamında 23 Ocak Pazar günü vereceği konser için Erzurum'a gelen İbrahim Erkal, Narman Belediye Başkanı Ahmet İşleyen (MHP) ve çok sayıda hayranı tarafından karşılandı. Stadyum kavşağında vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu sanatçıya su böreği ikram edildi. Tepsideki su böreğinden yiyen Erkal, daha sonra kendisini bekleyen ekibin arasına katılarak bar oynadı. 5 yıl sonra konser için geldiği memleketinde hançer barını izleyen Erkal, 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunlarıyla, büyük bir hayalinin gerçek olduğunu belirtti. Beraberindekilerle birlikte atlama kulelerine giden Erkal, burada bir kez daha vatandaşlardan oluşan koroyla 'Erzurum'a gel' şarkısını seslendirdi. Yıllar önce yazdığı şarkının gerçek olduğunu ifade eden Erkal, artık dünyanın Erzurum'a gelmeye başladığını söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.