Bölge Haber Girişi : 04 Haziran 2011 15:11

Horasan'da feci kaza: 6 ölü 35 yaralı!..

Horasan'da feci kaza: 6 ölü 35 yaralı!..
Erzurum-Ağrı karayolunda bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybettİ 35 kişi yaralandı.

Erzurum Ajans-Erzurum'un Horasan ilçesinde, bir yolcu otobüsünün aşırı hız nedeniyle devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ağrı Doğubayazıt'tan Bursa'ya gitmek üzere yola çıkan Abdullah Kılıç yönetimindeki 06 AGK 68 plakalı yolcu otobüsü, saat 14.30 sıralarında Ağrı Eleşkirt ile Erzurum Horasan ilçeleri arasındaki Dellal Karakolu yakınlarında, aşırı hız nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada, 6 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 35 yaralı yolcuya ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. Adeta can pazarının yaşandığı kaza sonrası yaralıların 17'si

Erzurum'a sevk edilirken, 17 yaralı da Horasan Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralılardan durumu ağır olan 5 kişi ambulans helikopterle Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Sivil savunma ekipleri otobüsün altında kalan cesetleri, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından çıkarabildi.

Kazayı haber aldıktan sonra olay yerine gelen yaralı ve ölü yakınları, sinir krizi geçirdi. Yolcu yakınlarını, jandarma ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Şarampole devrilen ve bir kısmı toprağa gömülen otobüsün enkazının kaldırılması için ekipler, çalışmalarını sürdürüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.