BölgeHaber Girişi : 27 Aralık 2010 14:46

Horasan Polisi'ne takdirname!..

Horasan Polisi'ne takdirname!..
Erzurum';un Horasan ilçesinde, sorumluluk bölgelerinde başarılı çalışmalara imza atan ilçe emniyetinde görev yapan polisler, takdirname ile ödüllendirildi.

Erzurum Ajans-Erzurum’un Horasan ilçesinde, sorumluluk bölgelerinde başarılı çalışmalara imza atan ilçe emniyetinde görev yapan polisler, takdirname ile ödüllendirildi. 2010’da yaptıkları operasyonlarda 150 bin kaçak sigara, 8 adet ruhsatsız tabanca ve 9 kilo toz esrar ele geçirip, Erzurum ve diğer illerde haklarında arama kararı bulunan 90 kişiyi yakalayarak büyük bir başarıya imza atan Horasan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ödüllendirildi. Horasan Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Erzurum Emniyet Müdürü İbrahim Çelik ve Emniyet Müdür Yardımcısı Fikret Işık, Horasan Emniyet Müdürü Duraner Yay ile 17 polis memuruna teşekkür ve takdirname verdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak özverili çalışmaları sonucu, hırsızlığın, kaçakçılığın, suç ve suçluların engellenmesi konusunda büyük başarılar sağlandığını belirten Horasan Emniyet Müdürü Duraner Yay, başarılı görülen personelin Emniyet Müdürü İbrahim Çelik tarafından teşekkür belgesi ve hediyelerle ödüllendirilmesinin kendileri için gurur verici olduğunu söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.