İlçelerHaber Girişi : 15 Mart 2012 13:26

HMYO Eğitime hazır

HMYO Eğitime hazır
Önümüzdeki yıl öğrenci alımına başlayacak olan Horasan Meslek Yüksek Okuluna öğretim üyesi ataması yapıldı.
Erzurum Ajans-Önümüzdeki yıl öğrenci alımına başlayacak olan Horasan Meslek Yüksek Okuluna öğretim üyesi ataması yapıldı.
Horasan Meslek Yüksekokul Müdürü Fen Fakültesi Fizik Bölümü Atom ve Molekül Fiziği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yüksel Özdemir yaptığı açıklamada; HMYO Müdür Yardımcılığına Elektrik Eğitim Bölümü Mezunu Öğretim Görevlisi Hasan İlhan ve Öğretim Görevlisi Katıhal Elektroniği Yüksek Lisans Mezunu ve Doktora öğrencisi Oğuzhan Özakın, Atom ve Molekül Fiziği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aytaç Levent’in Elektrik Enerji Bölüm Başkanlığına, Mülkiye Koruma Güvenlik Bölümü Bölüm Başkanlığına ise Öğretim görevlisi Serap Nalbantoğlu’nun atandığını bildirdi.
Elektrik ve Enerji Bölümü, Mülkiye Koruma Güvenlik Bölümü, Bilgisayar Teknolojileri Bölümü, Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü, Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü, Hemşirelik ve Bakım Hizmetleri Bölümü, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü, Veterinerlik bölümlerinden Mülkiye Koruma Güvenlik Bölümü ve Hemşirelik ve Bakım Hizmetleri Bölümleri altında bulunan Sivil Savunma İtfaiyecilik Programı, Özel Güvenlik ve Koruma Programı, Çocuk Gelişimi Programları Atatürk Üniversitesi bünyesinde sadece Horasan Meslek Yüksekokulunda bulunmaktadır. Ayrıca Afet Yönetimi Programı için YÖK’e başvuru yapıldığı berten Özdemir, Horasan Meslek Yüksek Öğretim Okul binasının kısa zamanda eğitime hazır hale geleceğini kaydetti.
Özdemir, Horasan Meslek Yüksekokulunun açılmasında kendilerine büyük katkı sağlayan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’a teşekkür etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.