MedyaHaber Girişi : 12 Haziran 2013 20:18

Hızlı haberciliğin yeni adresi Radar Haber

Hızlı haberciliğin yeni adresi Radar Haber
Erzurum Basın ailesine, yeni bir haber sitesi daha katıldı.
Erzurumajans-Erzurum Basın ailesine, yeni bir haber sitesi daha katıldı. Tecrübeli gazetecilerin haber desteğini arkasına alan Radar Haber, önce test yayını ardından ise normal yayına geçerek yaklaşık 1 aydır Erzurum'da gelişen olayları, kamuoyuna en hızlı bir şekilde aktararak bilgilendiriyor. Halkın haber alma özgürlüğünü en hızlı bir şekilde yerine getirmeyi amaçlayan Radar Haber, ağırlıkta Erzurum haberleri olmak üzere bölge haberleri ve Türkiye gündemine ilişkin haberlere yer veriyor.

Doğru ve ilkeli habercilik sloganı ile yola çıkan Radar Haber, sahada bulunan ve gerçek haberin içinde olan gazetecilerin kendini ifade etmesi amacı ile kurulan bir yayın organı. Gazete manşetleri, geniş kapsamlı Rüya tabirleri bölümü, şans oyunları çekiliş sonuçlarının verildiği Şans oyunları bölümü, Erzurum'da ayın en güzel haberinin seçilip muhabirlerin bir nebzede olsa emeğine katkıda bulunmanın amaçlandığı Ayın haberi bölümü gibi zengin içeriği ile okuyucusunun karşısına çıkan Radar Haber'e, mesleğinde deneyimli gazeteciler Sinan Aydın (Sabah Gazetesi Erzurum Bölge Temsilci),Orkun Çizmeli (Habertürk Erzurum Bölge Temsilcisi),Sevda Güneş (Show TV Erzurum Bölge Temsilcisi),Cihat İncesi (NTV Erzurum Bölge Temsilcisi),Levent Akpınar (Akşam Gazetesi Erzurum Bölge Temsilcisi),Yusuf Ziya Erarslan (Ankara Sağlık Muhabirleri Derneği Başkanı) ve ismini sayamadığımız daha birçok deneyimli gazeteci, haber ve köşe yazıları ile destek veriyor.

"Erzurum'da haber bize düşer" ve "Habere giden en kısa yol" sloganları ile yola çıkarak internet haberciliğine yeni bir soluk kazandıran Radar Haber, kısa sürede gerek Erzurum'da gerekse gurbette yaşayan Dadaşların büyük beğenisini kazanarak tıklanma oranlarını her geçen gün artıran bir haber sitesi oldu.

Basın Meslek ilkelerine uymaya söz veren Radar Haber internet sitesine, okuyucular www.radarhaber.com adresinden ulaşabilirler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.