ErzurumHaber Girişi : 05 Şubat 2014 12:06

Hırsızlık şüphelisi 3 kişi yakalandı

Hırsızlık şüphelisi 3 kişi yakalandı
Erzurum'da işyerlerinden hırsızlık olayıyla ilgili polisin yaptığı çalışmada 3 şüpheli yakalandı.
Erzurumajans-Erzurum'da işyerlerinden hırsızlık olayıyla ilgili polisin yaptığı çalışmada 3 şüpheli yakalandı.

Terminal Mahallesinde bulunan bir işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak kapsamlı çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipleri hırsızlık olayına karışan şüpheli E.Ö.(19) isimli şahsı yakalayarak adli mercilere sevk etti.

Muratpaşa Mahallesinde bulunan bir Restauranttan hırsızlık olayıyla ilgili olarak çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipleri hırsızlık olayını gerçekleştiren S.U.(22) isimli şahsı işyerinden yazar kasadan çalmış olduğu bozuk paralar ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Tamamlanan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen S.U. isimli şahıs tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Kırmacı Mahallesinde bulunan bir büfeden sigara hırsızlığı olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yapılan çalışmalarda hırsızlık olayına karışan şüpheli M.K.(20) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.