BölgeHaber Girişi : 25 Aralık 2010 12:29

Herşey çocuklar için!..

Herşey çocuklar için!..
Yıldızkent İMKB Lisesi Okul Aile Birliği tarafından geliri ihtiyaçlı öğrencilere ve okulun çeşitli işlerinden kullanılmak üzere düzenlenen kermes, öğrenci velileri, öğretmenler ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Erzurum Ajans-Yıldızkent İMKB Lisesi Okul Aile Birliği tarafından geliri ihtiyaçlı öğrencilere ve okulun çeşitli işlerinden kullanılmak üzere düzenlenen kermes, öğrenci velileri, öğretmenler ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Yıldızkent İMKB Lisesi Okul Aile Birliği okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için adeta seferber oldu. Birlik ve beraberlik örneği sergileyen lise, yaptığı kermesle adından söz ettirdi. Okul Aile Birliği yetkilileri ile öğrenci velilerinin gönüllü olarak yaptığı kermeste, herkes elinden gelen yardımı yaptı. Aileler, gönüllü olarak evde hazırladıkları birbirinden güzel tatlılar, börekler, kuru ve yaş pastalar hazırlayıp, okulun girişinde bulunan stantlarda sergilemeye başladı. El dokuması el işlerinin yanında, çeşitli hediyelik eşyalar da sergilenen kermeste, elde edilen gelir sınıfların boyatılması, lavaboların ve kırık camların onarılmasında kullanılacak. Okul Aile Birliği yetkilileri, bu tür kermeslerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirterek, "Kermes yapacağımızı duyan öğrenci velileri de bizlere büyük destek oldu. Ellerinden gelen yardımı yaptı. Okul içerisinde güzel bir dayanışma yaşandı. Birlik beraberliğimiz ortaya çıktı. Ayrıca elde edilen gelirle okulumuzun ihtiyaçlarını karşıladık. Böylelikle hem veliler hem de okul yönetimi kendi okullarına sahip çıktıklarını göstermiş oldu" dedi. Kermes sonrası bir kısım gıda maddesi çocuk yuvasına götürüldü. Bu defada çocukları sevindiren Yıldızkent İMKB Lisesi öğretmenle ve velileri, çocukların yüzünü güldürdü. Öğrenci ve velilerin ilgi gösterdiği kermeste, tüm yönetim üzerine düşen görevi büyük bir sorumlulukla yerine getirmiş oldu.
Palandöken

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.