İlçelerHaber Girişi : 23 Nisan 2012 18:30

Hasta çocukları unutmadılar

Hasta çocukları unutmadılar
Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk bayramında hasta çocukları unutmadılar.
Erzurum Ajans-Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk bayramında hasta çocukları unutmadılar. 
Pasinler İbrahim Hakkı Devlet Hastanesinde hasta yatan çocukları ziyaret eden Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk bayramında çocuk servisinde tedavi altına alınan çocukları çocuk bayramında yalnız bırakmayarak çocuklara oyuncak dağıttılar.
Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler, Çocuk bayramında buradaki çocuklarımızı da unutmadık. Onların bayramında burada olmaları tabi üzücü ama en kısa zamanda sağlıklarına kavuşup, diğer çocuklar gibi sokaklarda koşup oynayacaklardır. En kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum dedi.
Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ise Onlar bizim geleceğimiz. Daha düne kadar bizlerde birer çocuktuk ama bugün ise birer kaymakam belediye başkanı olduk. Onların bu güzel günlerinde de kaymakam beyle yanlarında olup, çam sakızı çoban armağanı diyerek kendilerine hasta yataklarında oyuncaklar vererek bayramlarında yanlarında olduk. En kısa zamanda iyileşmelerini temenni ediyorum dedi.
Hasta çocukları ziyareti esnasında Kaymakam Cihangir Güler'e eşi Eczacı Şule Güler de eşlik etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.