İlçelerHaber Girişi : 05 Nisan 2012 11:30

Güler öğrencilerle birlikte yemek yedi

Güler öğrencilerle birlikte yemek yedi
Pasinler ilçe kaymakamı Cihangir Güler, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM)’i ziyaret edip, öğrencilerle yemek yedi.
Erzurum Ajans-Pasinler ilçe kaymakamı Cihangir Güler, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM)’i ziyaret edip, öğrencilerle yemek yedi.
Pasinler Mesleki Eğitim ve Merkezi Okulunu ziyaret eden İlçe Kaymakamı Cihangir Güler 2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılı ikinci yarıyıl döneminde okulda yapılan çalışmalar hakkında Okul Müdürü Saim Dilli’den bilgi aldı. METEM’de öğrencilerle sohbet eden Güler, öğrencilerin herhangi bir problemlerinin olup olmadığını sordu.
Okulun atölyelerini ve sınıflarını gezen Kaymakam Cihangir Güler, daha sonra okulun pansiyonunu ve yemekhanesini gezdi. Yemekhanede aşçılardan ve sorumlu müdür yardımcısından bilgi alan Cihangir Güler, yemekhanede incelemelerde bulundu. Daha sonra öğrencilerle sıraya giren Güler, kendi yemeğini alıp, öğrencilerle birlikte yemeğini yedi.
Kaymakam Cihangir Güler’in Pasinler Mesleki ve Eğitim Merkezi Okulu’nu ziyaretine İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı’da eşlik ettiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.