Kültür-SanatHaber Girişi : 28 Temmuz 2012 12:00

Gülay Erzurumluları coşturdu

Gülay Erzurumluları coşturdu
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan Gülay Sezer, Erzurumlulara unutulmaz bir gece yaşattı.
Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan Gülay Sezer, Erzurumlulara unutulmaz bir gece yaşattı.
Erzurum kent meydanında sahne alan sanatçı Gülay, izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Gülay, “Erzurum’a gelip sizlerle olmaktan çok mutluyum. Buranın havası çok güzel kendime geldim” dedi. Gülay’ın şarkılarına eşlik eden Erzurumlular, gece geç saatlere kadar süren konserde gönüllerince eğlendi. Vatandaşlar, “Gülay’ı dinlemek çok güzel burada eğlenip stres atıyoruz. Ramazan boyunca bu etkinlikler devam etmeli” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ahmet sağlamayak 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum Erzurum olalı BÖYLE REZİLLİK GÖRMEDİ

  • YILDIRIM 01 Ocak 1970 02:00

    DİĞER YORUMCU ARKADAŞLA DA ZATEN YORUMLAMIŞLAR. İBADET AYI OLAN RAMAZANI EĞLENCEYE ÇEVİRENLER RUZİ MAHŞERDE SEBEP OLDUĞUNUZ GÜNAHLAR SİZDEN SORULACAKTIR. DİNİ KULLANARAK MÜSLÜMANI DİNDEN UZAKLAŞTIRMAK BU OLSA GEREK. ALLAH MÜSTEHAKINIZI VERSİN.

  • efendi 01 Ocak 1970 02:00

    eyüp beyin yanında oturan kim bilmiyorum ama biraz edep yahu yanında oturan büyükşehir belediye başkan vekili.....

  • Selin Çınar 01 Ocak 1970 02:00

    Bu işe sadece saadet partisi karşı çıktı işinize gelmiyorsa gidin birbuçuklara oy verin ! Eğlenmeye devam.teşekkürler başkanım

  • Alı Saygıner 01 Ocak 1970 02:00

    Acaba Erzurum`un yüzde kaçı ya da size oy verenlerin yüzde kaçı orada.Birilerine şirin görünmek için dinini dünyaya satan gafiller.Uyanın.Meşhur bir kıssadır.Zamanında meşhur olmak isteyen ve adının duyulmasını isteyen birisi sırf bu hissini tatmin edebilmek için gitmiş mescide pislemiş herkes bunun yediği "naneden" bahsetmiş oda bu durumdan haz almış..Sandıkta görüşürüz Küçükler ve Korkut

  • arif yılmaz 01 Ocak 1970 02:00

    ramazan ayı takvanın zühdün artığı müslümanlıgın daha bir güzel yaşandığı aydır ramazan ayı dünyalıkların zevkin şatafatın nefsani arzuların bir kenara bırakıldıgı bir aydır ramazan cihad ayıdr ama sunu görüyoruz ki müslümanların oyunu alarak köse başlarını tutanlar müslümanlarla sanki dalga geçiyormusçasına ramazanda eğlence tertip ediyorlar sorsanız bizde namaz kılıp oruç tutuyoruz derler ama onlara sunuda sormak gerekir EFENDİMİZ ramazan ayını şarkı türkü, kadınları erkekleri bir araya getirip şenlik mi düzenlemiştir ve su bir gercektir din adına dinsizlik yapılmaktadır dini kapitalizm in bir ayağı görmeye başlamıslardır YAZIK OLSUN YAZIK OLSUN