Gözünüz aydın, Belediyespor bu Pazar da yok!

Şaka, maka, ben bu Büyükşehir Belediyespor'a bayağı bir kendimi kaptırmış durumdayım.

Yıllar sonra durup dururken nerden ilgi alakamı çekti, pek anlayamadım am,a ilaç için bile olsa bu Pazar da yok bu yeni aşkım!

İki Pazar'dır maçını izleyemediğim Büyükşehir Belediyespor'u istesem de bu Pazar yine izleyemeyeceğim. Çünkü fikstür gereği bu Pazar da Erzurum'da olmayacak ve bu Pazar da benim için sıradan bir günü olacak!

***

Başından beri adı Erzurumspor değil diye, sırf Ahmet Küçükler'in başkanlığını yaptığı Büyükşehir Belediyesi'nin takımı diye her daim hotulayan arkadaşlar için belki farketmiyor ama nedense ben bir hayli özledim takımımı bee!

Aslında ne net pozisyonlarda topu hayava diken 'kuş avcısı Haluk'dur özlediğim, ne de 'ince' yapacağım diye ha bire kalınlaşan, o yüzden de 90 dakika tahammül edilemeyen Mustafa'dır hasretliğim.. Fatih Arat dersen, 'arat'mıyor' artık, zaten umurumda değil daha ne zaman gol atacağı?

***

Belki de son zamanlarda bayağı bir monotonlaştım, Büyükşehir adaylarını bile fazla merak etmiyorum, aradığım heyecanı orada tadıyorum, ondandır..

Evet, evet, kesin ondandır.

1-0'ı bulduğunda ikinci gole abanması, bir farklı skor üstünlüğüne rağmen kaybederim korkusuyla oyuncuların sahada paniklemesi, yöneticilerin tribünde Abdurrahim Albayrak olmaları!

Ne bileyim, heyecanlandırıyor beni bazı halleri..

Hayatıma renk katıyor, ucundan azıcık!

Hadiş onu da geçtim.

Bir tane liglerde profesyonel futbol takımımız da olmaya, iyicene sıradanlaşıp, feysde şarkı türkü mü paylaşalım, ne diyorsunuz?

***

Neyse, neyse! Her şey bir yana, Belediyespor Pazar olmayacak ama bu Çarşamba evde olacak. Orhangazi ile oynanacak olan bu maçın ardından İstanbul'a gidiyor, Sancaktepe ile karşılaşacak. Pazar'a değil ama Çarşamba'ya bu yeni heyecanımla birarada olacağım için kısmen mutluyum, bunu da bilin istedim..

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.