BölgeHaber Girişi : 07 Şubat 2010 17:09

Genel Müdür Basının sorunlarını dinledi!..

Genel Müdür Basının sorunlarını dinledi!..
Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Erzurum'da yerel gazete sahip ve yöneticileriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Erzurum Ajans-Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Erzurum'da yerel gazete sahip ve yöneticileriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Palandöken Gençlik Spor İl Müdürlüğü tesislerinde düzenlenen toplantıda konuşan Genel Müdür Mehmet Atalay, Erzurum'dan başlayıp tüm Türkiye'yi dolaşarak yerel medya yöneticilerinin sorunlarını dinlemeyi arzu ettiğini söyledi Atalay, "Bu tür toplantılarda yerel medyamızın sorunlarını masaya yatırıyoruz. Bundan sonra yapacağımız çalışmalarda bu sorunları dikkate alacağız" diye konuştu.

Resmi ilanlarla ilgili yeni bir çalışma içerisinde olduklarını kaydeden Atalay, "Bu konuda bir mevzuat değişikliğine gidiyoruz. 195 sayılı kanunun ilgili maddelerindeki düzenlemeleri yerel basının problemlerini dinledikten sonra yapacağız. Mevcut yasalar bugünün ihtiyacına artık cevap verecek durumda değil. Bugün burada arkadaşlarla görüş alış verişinde bulunarak bundan sonra yapılacak düzenlemelerde bunları dikkate alacağız" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.