SporHaber Girişi : 22 Nisan 2013 15:53

Gençlik TIR'ı Erzurum'da

Gençlik TIR'ı Erzurum'da
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından yürütülen "Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun" projesi kapsamında Türkiye'yi gezen spor TIR'ı Erzurum'a ulaştı.
Erzurumajans-Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından yürütülen "Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun" projesi kapsamında Türkiye'yi gezen spor TIR'ı Erzurum'a ulaştı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortak yürütülen proje kapsamında Türkiye'yi gezen spor TIR'ı Erzurum'daki minik sporcularla buluştu. Spor TIR'ının dışarıya kurularak ziyaretçilerini ağırlaması beklenirken hava şartlarının kötü olması buna engel oldu. TIR, Yakutiye Spor Salonuna önüne kurularak minikler sporcular salon içerisinde doyasıya eğlendi.

Yakutiye spor salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Erzurum Vali Yardımcısı Özgür Arslan, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ve çok sayıda çocuk katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Erzurum Vali Yardımcısı Özgür Arslan, "Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliği ile tüm yurtta gerçekleştirilen 'Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun' ilimiz etabı doğu TIR'ı etkinliklerine hepiniz hoş geldiniz. Sporun, barış sevgi ve kardeşlik duygularını pekiştirdiği bir ortamda yine karşı karşıyayız. Sevgili gençler ve çocuklar; sağlıklı bir gelecek için sporu hayatınızın her anında eksik etmeyin. Bu duygu ve düşüncelerle bugünkü etkinliklerde gönlünüzce eğlenmenizi diliyorum" dedi.
Konuşmanın ardından çocuklar müzik eşliğinde gönüllerince eğlenip, Gangnam Style ve çeşitli oyunlar oynayarak etkinliğin tadını çıkardılar. Daha sonra çocuklar uzun kuyruklar oluşturarak çeşitli sporları yaparak dostluk içinde eğlendiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.