Kültür-SanatHaber Girişi : 06 Aralık 2011 17:16

Gençlik merkezi liderlerini arıyor

Gençlik merkezi liderlerini arıyor
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezleri’nde sportif, kültürel ve sosyal etkinlikler devam ediyor.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezleri’nde sportif, kültürel ve sosyal etkinlikler devam ediyor.

Cumhuriyet Caddesi’ndeki Gençlik Merkezi, Mahallebaşı’ndaki Gençlik Merkezi ve Palandöken Gençlik Merkezi’nde faaliyetler ve üye çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken, Palandöken Gençlik Merkezi Müdürlüğü de geleceğin liderlerini bulmak için kolları sıvadı. Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü İkram Sönmez, ilçedeki lise ve dengi okulların her birinden bir bayan bir erkek lider seçmek için çalışma başlattıklarını söyledi. Sönmez, “Şu anda Gençlik Merkezi Liderlerini arıyor çalışması başlattık. İlçemizdeki lise ve dengi okullardan sosyal yönü güçlü gençlik lideri olabilecek birer kız, birer erkek seçeceğiz. Bu gençleri eğitime tabu tutup, onların ilçede yeni gençlik liderleri yetiştirmelerini bulmalarını sağlayacağız” dedi.

Sönmez, ilçededen seçecekleri öğrencilerin eğitimlerini tamamladıktan sonra bu gençlerin ilçede yeni gençlik liderleri seçmesi için okullara yönlendireceklerini ifade ederek, hedeflerinin geleceğin en üz 500 gençlik liderini seçmek olduğunu sözlerine ekledi.

ÇİNTİMAR: TÜM BİRİMLERİMİZLE TAM GAZ ÇALIŞIYORUZ

E
rzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, kurum olarak bir tüm birimleri ile Erzurum’un sporuna ve gençliğine hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarının altını çizerek, Şehir Merkezinde kuruma bağlı üç gençligk merkezinin dışında, ilçelerde bulunan gençlik merkezleri ile de gençlere hizmet götürdüklerini ve geleceğin sağlıklı ve Türkiye’ye faydalı nesiller yetiştirmek için seferber olduklarını söyledi. Çintimar, “Gençlik Merkezlerimizde halk oyunlarının yanı sıra, ney, gitar, bağlama, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, İngilizce Kursları, tiyatro, bilgisayar ve daha bir çok konuda gençlere hem kurs veriyoruz, hemde onların iyi bir eğitim almalarını sağlıyoruz” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.