Spor Düzenleme Tarihi : 09 Ağustos 2020 23:04 Haber Girişi : 09 Ağustos 2020 23:08

Gemiyi terk eden kaptan...

Gemiyi terk eden kaptan...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un iki sezondan bu yana kalesini koruyan ve takım kaptanlığını yapan Bosnalı file bekçisi İbrahim Sehiç, kendisinden beklenmeyecek bir tavırla Konyaspor'a transfer oldu.

Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un iki sezondan bu yana kalesini koruyan ve takım kaptanlığını yapan Bosnalı file bekçisi İbrahim Sehiç, kendisinden beklenmeyecek bir tavırla Konyaspor'a transfer oldu.

 

Geçtiğimiz hafta içerisinde Başkan Hüseyin Üneş ile görüşüp, anlaşma sağladı. Sonrasında bir kez daha 600 bin EURO karşılığında söz kesen Sehiç, "Dirseğimden tedavi görüyorum, hafta başında Erzurum'a gelirim" demesine rağmen, Cumartesi günü Başkan Üneş'i telefonla arayan menajeri, "Sehiç 650 bin Euro istiyor" talebinde bulundu. Başkan Üneş de "Tamam, 650 bin Euro'yu da kabul ediyorum ama hemen Sehiç'i Erzurum'a istiyorum" karşılığını verdi. Üneş'in talebi kabul etmesi karşısında da Sehiç'in menajeri, "Bize düşünmek için 24 saat daha verin" cevabını verdi. 

 

Sehiç'ten gün boyunca haber bekleyen yönetim, Bosnalı kalecinin, eşinin Erzurum'u sevemediği ve yeniden Erzurum'a gelmek istemediği için kulübün fiyat artırma talebini kabul etmesine rağmen Konyaspor ile masaya oturdu. 

 

JASMİN SCUK ETKİSİ Mİ?

 

Öte yandan İbrahim Sehiç'in yakın arkadaşı olan Jasmin Scuk'un takımdan gönderilmesine tepki olarak da Erzurumspor'dan ayrıldığı öne sürülüyor. Scuk'un İzmir'e gitmesi sonrasında Göztepe ile de temasa geçtiği öğrenilen Sehiç'in bu girişimini Erzurumspor yönetiminin İzmir ekibi yöneticileriyle görüşüp engellediği, ancak Konyaspor yönetiminin "Hocamız çok istiyor ve 4-5 aydır görüşüyoruz" diyerek transferde kararlı olduklarını bildirdikleri öğrenildi.

 

Orkun Çizmeli/Erkhaber

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.