BölgeHaber Girişi : 01 Haziran 2011 00:00

GEM'in güreşçileri Şanlıurfa'yı fethetti!..

GEM'in güreşçileri Şanlıurfa'yı fethetti!..
26-28 Mayıs 2011 tarihlerinde Şanlıurfa'da yapılan Minikler Greko-Romen Güreş Grup Birinciliğinde Erzurumlu güreşçiler bir altın, iki gümüş madalya kazandı.

Erzurum Ajans-26-28 Mayıs 2011 tarihlerinde Şanlıurfa’da yapılan Minikler Greko-Romen Güreş Grup Birinciliğinde Erzurumlu güreşçiler bir altın, iki gümüş madalya kazandı.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Güreş Eğitim Merkezi (GEM) Antrenörü Abdulcelil Köseoğlu ve Hakan Omaç yönetiminde başarılı çalışmalarını sürdürürken, başarıdan başarıya koşuyor. GEM’in minik pehlivanları bu kez de Şanlıurfa’da mindere çıktı. Birçok pehlivanın doktor raporu ile müsabakalara çıktığı grup şampiyonasında başarılı olan minik güreşçiler, Erzurum’a bir birincilik, iki de ikincilik derecesi elde ederek döndü. Şanlıurfa’da yapılan Minikler Greko-Romen Grup Birinciliği Güreş müsabakalarında Erzurum GEM’den Halit Fırıncı 32 kiloda şampiyon olarak altın madalya kazanırken, 38 kiloda Rıdvan Özbey ve 85 kiloda Eren Dursun Turan ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

Antrenör Abdulcelil Köseoğlu, “Yıllardır başarılarımız adeta gelenek haline geldi. Şanlıurfa’da da çıkışımızı sürdürdük ve bir şampiyonlukla, iki de ikincilik derecesi alarak ilimize döndük. Sporcularımı özverili mücadelelerinden dolayı kutluyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.