İlçelerHaber Girişi : 06 Haziran 2013 18:12

Geçici işçiler müjdeli haber bekliyor

Geçici işçiler müjdeli haber bekliyor
Oltu Belediye Başkanlığı ve İŞKUR işbirliğinde hayata geçirilen Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında işe alınan 70 kişi çalışmaktan bir hayli memnun.
Erzurumajans-Oltu Belediye Başkanlığı ve İŞKUR işbirliğinde hayata geçirilen Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında işe alınan 70 kişi çalışmaktan bir hayli memnun.

Proje gereği iş sözleşmeleri 9 ay olarak açıklanan işçi gençler, çalışıp evlerine ekmek götürdükleri için Oltu Belediye Başkanlığı ve İŞKUR'a teşekkür ederken 9 aylık süreninde uzatılmasını bekliyor.

9 aylık sürenin sonuna yaklaşırken işçilerin kulağı Belediye Başkanlığı ve İŞKUR'dan gelecek müjdeli haberlerde. İşçiler, çalışma sürelerinin uzatılmaması halinde son derece mağdur olacaklarını dile getirerek, "Hepimiz ihtiyaç sahibiyiz. İş akdimiz feshedildikten sonra başka nerede iş bulupta çalışacağız. Oltu, sanayi bölgesi de değil ki bir iş bulup çalışalım. Büyük çoğunluğumuz evli ve çoluk çocuğu var. Çok mağdur olacağız." şeklinde endişelerini dile getirdiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.