SporHaber Girişi : 06 Ağustos 2024 13:49

Gazeteci Refayeli'den yazmamasını istedi!

Gazeteci Refayeli'den yazmamasını istedi!
Seçim öncesi her fırsatta Erzurumspor FK'nın transfer tahtasını açacaklarını açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen adeta ağız değiştirdi.
Gazeteci Refayeli'den yazmamasını istedi!

İlk olarak 7 Şubat’ta, “2024 futbol sezonuna girerken kulübün borcu falan kalmayacak. Açıkça söylüyorum tahtayı açacağız” diyen Mehmet Sekmen, sezonun açılmasına günler kala suskunluğa büründü.

 

Son kez 5 Temmuz’da taraftarlarla bir araya gelen Sekmen, “tahtayı açacağız” vaadini yenilerken, Erzurumspor FK’nın deplasmanda karşılaşacağı Bandırma maçı öncesi bu kez “Biraz sabır” dedi.

 

 

Uçakta karşılaştığı Başkan Sekmen ile ilgili düşüncelerini kaleme alan gazeteci Vedat Refayeli, “Her şeyden önce gördüm ki, Büyükşehir Başkanı, aynı zamanda Erzurumspor FK’nın Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, mavi-beyazlı kulübü ile öylesine ilgilenmiyor. Belediyenin bir işi gibi ilgili gördüm, bir defa onu söylemeliyim. Erzurumspor FK’yı dert ettiğini anlıyorum konuşmalarından. Bazı ayrıntılara girerken yazılmamasını istiyor ve ben de bu isteğini anlayışla karşılıyorum. Ama başkan Sekmen o tahtanın açılacağını söylüyor, o konuda bir tereddüt içinde olmadığını müşahede ediyorum. Peki o kapalı tahta ne zaman açılacak? Bu konuda kendisi ne yapıyor? Küllerimizden doğuyoruz kampanyası nasıl gidiyor? Ard arda cevap bekleyen, camianın da mutlaka öğrenmek istediği o sorulara cevap vermesini bekliyorum başkandan. Ama o az ama öz cümle kurmakla yetiniyor: Tahta açılacak. Açılmasına açılacak ama biraz sabır!” HABER MERKEZİ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ali er 07 Ağustos 2024 19:02

    Erzurum?un işi gücü yok transfer tahtasını soruyor 8 senedir Erzurum?u mahveden bir sekmen elini attığını kurutan birisi açtığı 2. Organize yerin dibine battı bunlardan hayır gelmez. Adımını attığı yer kuruyor

  • gariban 07 Ağustos 2024 16:26

    tahta acılmazsa direk düşeriz

  • Erzurumsporlu 07 Ağustos 2024 10:07

    Tahta açılır açılmaz öneli olan bu mudur? Açılacak tahta saçma yönetim ile yeniden kapanmasına sebebiyet verecek mi? Biz sürekli para mı dileneceğiz? Bu işler böyle mi dönüyor? Roma dönemi gladyatörleri gibi halkı uyutmak için mi var futbol? Halkında pek anladığı yok zaten bu işten tribünlerde görüyoruz. Sistemsiz Allah ne verdiyse pat küt ilerleyerek nereye varacağız? Ha bide belediyenin takımı neden elini çeksin başkan?

  • Yaşlı adam 07 Ağustos 2024 04:30

    Derdiniz bumu? AKP'den önce şehir olarak yanımızda kasaba kalan iller bizi tokatlamış,köy olanlar kafa tutuyorderdiniz tahtamı?Bu şehir Moğol istilasından sonra en büyük darbeyi AKP den yemiştir hala görmüyormusunuz?

  • YILMAZ DURMUŞ 06 Ağustos 2024 19:40

    Sabrın sonu selamettir ancak sabır taşı olsaydık çatlardık, nerede ise, üç yıl olmuş hala açılacak, aslında o gereksiz oyuncuları transfer edenlerin bu ceremeyi çekmeleri gerekir

  • Taner 06 Ağustos 2024 19:12

    Sekmen açarım dediyse açar inşallah, ama bizim de sabrımız kalmadı be başkanım , yap artık şu şovunu şaşırt hepimizi ????????????

  • CAN YUCELEN 06 Ağustos 2024 14:29

    YETER LAF ÜRETME.YA VAR,YA YOK.SAT BİR ARSA KALDİR TAHTAYI ZOR MU?