Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ‘Enerji Kentleri Birliği Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’ ile ‘Türkiye'nin Enerji Dönüşümü Çalışmaları Paneli’ne ev sahipliği yaptı.

 

Palandöken Kayak Merkezi’ndeki bir otelde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Mehmet Sekmen, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin nüfusa oranla en çok kentsel dönüşüm yapan belediye olduğunu iddia etti.

 

Belediyenin 12 şirketi olduğunu anımsatan Başkan Sekmen, “3 şirketimiz kentsel dönüşüm yapıyor. Hem burada kendi işlerimizi yapıyor hem de şehir dışından TOKİ’ye, Çevre Bakanlığı’nda ihaleye girip iş alıp iş yapıyoruz. Böyle de bir özelliğimiz var” dedi.

 

 

“Fazla rant yok buna rağmen yapıyoruz”

 

Toplantıya katılan belediye başkanlarına “mutlaka kentsel dönüşüme ağırlık vermeniz gerektiğini” anlatan Başkan Sekmen, “Tabi Erzurum gibi bir yerde yapmak kolay değil. Fazla bir rant yok. Buna rağmen biz de bu işi bir yerden başlayarak tutarak. TOKİ ile beraber bu işi yapıyoruz” açıklamasıyla dikkat çekti.

 

Gazeteci Onur Sağsöz, Başkan Sekmen’in bu açıklamaları üzerine ‘Rantsal Dönüşüm – 1’ başlıklı yazısıyla Palandöken ilçesindeki durumu kaleme aldı. Gazeteci Sağsöz, Mehmet Sekmen’e, “Sayın Başkan, Allah aşkına söyleyin size nasıl bir rant lazım? Binlerce emekli, ihtiyaç sahibi, dul yetim mağdur olmuş durumda! Millet ortada, açıkta kalmış, siz nasıl olur da “fazla rant yok” dersiniz?” diye sordu. Erzurum Ajans / TIKLA İZLE 

 

GAZETECİ ONUR SAĞSÖZ'ÜN YAZISI İÇİN TIKLAYIN

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hamido10 Ekim 2024 00:42

    Kime rant olacak dayın başkan beklentiniz kaç tl olması lazım. Ne kadar olurda yeterli olur acaba iyi bir rant için.

  • Ali er09 Ekim 2024 17:57

    Sayın sekmen depremden bile rant bekliyorsanız çok ayıp ve günah. Yemişehirde oturanları hepsi memur işçi emeklisi hangi ranttan bahsediyorsun sen hizmetten bahset yenişehşrde tam 23 senedir evet tam 23 senedir yola asfalt atmadınız. Hangi hizmet var ki birde rant olsun. Ya yapmayın bu insanlara bu millete bu şehre yapmayın böyle kötülük

  • Mert08 Ekim 2024 08:50

    Buradan Yenişehir deki özellikle 1 ve 2 marketler tarafında yaşayan apartman sakinlerine sesleniyorum sakın ha evlerimiz yenilenecek umuduyla evlerinizi müteahhitlere vermeyin bu fahiş kiraları ödeyemediğiniz gibi evlerinizden de olursunuz başınızı sokacak bir eviniz var oturun oturduğunuz yerde.

  • özdemir07 Ekim 2024 23:34

    ismetpasa caddesinden yeni ssk binasına çıkarken sağda a101 in yanında buyuksehir belediyesinin yapacağı inşaat alanı ni yola tasmislar. Muratpasa muhtarı umursamıyor. Yol 3 aydır tıkanıyor. Zaten kış geldi inşaat başlamadı. Hangi kafayla bu telleri yolun ortasına çekmişler anlamak mümkün değil. Bu çitlerin geri çekilmesi lazım. Lütfen bi haber yapın. Artık haber olmadan kurumlar çalışmıyor. Sayın Sekmen eminim haberiniz yok ama gelin bi görün, bu çitleri kim çektirmişse eminim o gün görevden alırısnız.