SporHaber Girişi : 18 Ocak 2015 21:32

Galatasaray'a 20 saat içinde 3 darbe birden

Galatasaray'a 20 saat içinde 3 darbe birden
Galatasaray'ın Antalya'da oynadığı River Plate ve Guarantingueta maçlarında Burak Yılmaz, Koray Günter ve Semih Kaya sakatlandı.
Erzurumajans-Galatasaray'ın Antalya'da oynadığı River Plate ve Guarantingueta maçlarında Burak Yılmaz, Koray Günter ve Semih Kaya sakatlandı.

Dünkü River Plate karşılaşmasında sakatlanan Burak 3-4 hafta, Koray 10 gün yok. Bugünkü Guarantingueta maçında ayağını ters basan Semih'in durumu ise bu akşam netleşecek.

Galatasaray, Antalya'da düzenlediği Uluslararası Royal Kupası'nda, 20 saat içinde oynadığı iki hazırlık maçında üç sakat verdi.

Sarı kırmızılı takım olarak dün akşam saat 20.00'de oynadığı River Plate maçında iki sakatlık şoku birden yaşadı. Bu maçta sakatlanan futbolculardan Burak Yılmaz 3-4 hafta, Koray Günter ise 10 gün forma giyemeyecek.

Galatasaray bugün saat 16.00'da başlayan Gurantingueta karşılaşmasında da Semih Kaya'yı kaybetti. Henüz 3. dakikada ayağını ters basan ve bunun sonucunda acı içinde yerde kalan milli futbolcu, oyuna devam edemedi. Sahayı sedyeyle terkeden Semih'in durumu bu akşam yapılacak doktor kontrolleri sonucunda netleşecek. İlk kontrolde Semih'in iç yan bağlarında esneme tespit edildiği bildirildi.


Semih Kaya sahayı sedyeyle terkederken büyük acı çekiyordu.

Bu arada Galatasaray Kulübü, Burak Yılmaz ve Koray Günter'in sakatlıklarıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Burak Yılmaz'ın yapılan tetkiklerinde sağ arka adele grubunda Tip 3A kas hasarı tespit edilmiştir.

Koray Günter'in ise sağ arka adelesinde Tip 2B (Münih konsensus) kas hasarı tespit edildiği bildirildi."

Bu arada Galatasaray'da, Kamerun Milli Takımı ile Afrika Kupası'nda bulunan Chedjou da gelecek hafta oynanacak Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek.(Hürriyet)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.