SporHaber Girişi : 10 Ağustos 2012 15:00

Galatasaray derbi hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray derbi hazırlıklarını sürdürdü
Galatasaray, Fenerbahçe ile Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda oynayacağı TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Erzurum Ajans-Galatasaray, Fenerbahçe ile Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda oynayacağı TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman, ısınma ve açma-germe hareketleriyle başladı. Ana bölümde ise, dar alanda çift kale maç yapan Sarı-kırmızılı ekip, antrenmanı şut çalışmasının ardından soğuma hareketleriyle tamamlandı. İtalya'nın Juventus takımından bir sezon daha kiralık olarak Galatasaray kadrosuna dahil olan Brezilyalı oyuncu Felipe Melo da antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalışmalar yaptı.
Galatasaray, Fenerbahçe ile oynayacağı TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarını yarın sabah saat 10.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayarak öğleden sonra Erzurum'a hareket edecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.