SiyasetHaber Girişi : 21 Kasım 2013 23:15

Flaş... MHP'de Büyükşehir Başkan Adayı kim olacak?

Flaş... MHP'de Büyükşehir Başkan Adayı kim olacak?
MHP Genel Merkezi önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağı Büyükşehir Belediye Başkanı adayı için son aşamada...
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayını belirlemek için  yaklaşık 10 aday adayı için son bir kez kamuoyu yoklaması yapma kararı alırken, Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) adayını haftaya açıklamaya hazırlanıyor.

MHP Genel Merkezi, mevcut aday adaylarını değerlendirdikten sonra öne çıkan 3 isim üzerinde karar  aşamasına geldi.

Erzurum kamuoyunda adı gündeme gelen ve İl teşkilatı tarafından da ismi  tartışılan eski DDY Genel Müdürü Ekrem Önal'ın ise kesin olarak  MHP Genel Merkezi'nin gündeminde olmadığı belirtiliyor.

MHP Genel Merkezi  ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin, AK Parti'nin Erzurum adayını açıklamasını beklemeden masasının üzerinde duran;  Fevzi Budak, Mahmut Uykusuz ve Ertük Çimen isimlerinden birisini en geç  önümüzdeki hafta Perşembe gününe kadar  Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı olarak açıklayacağı belirtiliyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Hasan Bey Ertük Çimnen gümüşhanleli fevzi bey olmaz Mahmut bey tutmaz ozaman bi zahmet sen aday ol sevgili kardeşim Bu seçim için her üçüde uygundur hepsi bir birinden değerli insanlar uyanın kardeşim ülkenin durumu iyiye gitmiyor bu seçimler bizim var oluş gayemeiz olacak 10 yıldır bu memleketin başında olan belediye başkanı yapmadığı yatırımlara yaptım diyerek reklam panolarına olmayan şeyleri asmakmıdır 10 yıldır bu memlekete ne değişti 10 yıldır başımızda olan Belediye başkanını bir gün halkın içersinde gördünmü bu yapılan değişimler yine mahmut bey zamanından kalan içratların devamıdır bakınız Ersan Gemalmaz İle Ahmet küçükler bu memleketi kocaman köy yapma yarışına girmiş ikiside aynı beceriksizliği sergilemiştir seni bilmem ama ben ülkemide vatanımıda memleketimide seviyorum oyumuda MHP olarak kulanacağım.

  • HACI AHMET SOYSAL 01 Ocak 1970 02:00

    2000 Yılında bir çok İnsanı İşinden Ekmeğinden eden MAHMUT UYKUSUZ hariç,diğerleri halkın takdiridir.Ama MAHMUT UYKUSUZ`A OY YOK.

  • seyfullah hızarcı 01 Ocak 1970 02:00

    Her üçüde uygundur...Diğer partilere o günün konjöktüründe gitmeyenmi var..Üçüde MHP li vede Ülkücüdür... YAKIŞIRLAR...

  • Hasan 01 Ocak 1970 02:00

    ERTÜRK ÇİMEN ASLEN GÜMÜŞHANELİ O OLMAZ FEVZİ BUDAK MHP DAHİL HER PARTİDEN ADAY OLDU ODA OLMAZ MAHMUT UYKUSUZ TUTMAZ YENİ UFUKLARA AÇILALIM :)