ErzurumHaber Girişi : 13 Aralık 2013 00:05

Flaş... AK Parti adayı Sekmen karla buluştu

Flaş... AK Parti adayı Sekmen karla buluştu
Erzurum AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Erzurumajans-(Özel)-Erzurum AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Lapa lapa yağan kar altında Erzurum'u gezen Sekmen, sivil toplum kuruluşları (STK) ve medya ziyaretlerinde bulundu.

Sekmen,'ithal aday' eleştirilerine inat  yerli karla oynayıp; 'Ben Erzurum'da doğdum. İstanbul'da büyüdüm ama, doğduğum yeri hiç bir gün unutmadım. Biz ezber bozmaya geldik. Bu şehir benim, kışım ayazım ve yazım kaderimde varmış yeniden buradayım'' diyerek, Genel Yayın Yönetmemiz Cem Bakırcı'nın objektifine işte bu pozu verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Zede 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın Sekmen size duyurulur.Bu seçim arefesinde duyarlılığınızı lütfen gösterip mevcut Millet Vekilleriyle birlikte geçmişten gelen bir yanlışlığın düzeltilmesi için gayretlerinizi bekliyoruz.Hata yapıpta Erzurumspora sahip çıkan 200 safzedenin sorununa lütfen kulak verin.Bu insanların suçu ve günahı nedir ?Niye cezalandırılıyorlar ? Daha buradasınız..Kartopunu çok oynarsınız..Saygılarımla

  • İlhan 01 Ocak 1970 02:00

    Valla geçen sene bir turistte de görmüştüm bu pozun hemen hemen aynısını :) Eee, insan Erzurum`un karını ile soğuğunu yeni görünce haliyle bi hatıra fotoğrafı çektiresi geliyor demek ki.

  • songülen iyi güler 01 Ocak 1970 02:00

    sayın sekmen öncelikle hoş geldiniz güzelde poz vermişsiniz gülerek ama songülen iyi güler derler

  • hüsamettin yerli 01 Ocak 1970 02:00

    MARKA BAŞKAN... yüreğinde o kar sıcağı var....tebrikler sayın sekmen baskanım, erzurum`un marka başkanı.......

  • Cengiz Y. 01 Ocak 1970 02:00

    Eline kar alıp, kar topu yapmak bir ölçüt mü yani? Lütfen biraz daha standartlarınızı yükseltin...

  • nurullah kandemir 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın Bakırcı, Sayın Sekmen`den özel röp bekliyoruz...`biz ezber bozmaya geldik` diyor neler yapacak mış....bekliyoruz..saygılar

  • bülent öztunç 01 Ocak 1970 02:00

    YÜRÜ BAŞKAN YÜRÜ ERZURUM SENİNLE GURUR DUYACAK....HİÇ BİR BELEDİYE BAŞKANINI GÖRDÜNÜZ MÜ BU ŞEHİRDE ELİNE KAR ALIP TA KAR TOPU YAPAN...BRAVOOOOO SEKMEN BAŞKANIMA

  • metin gül 01 Ocak 1970 02:00

    CEM BAKIRCI, HELAL olsun sana,,,erzurum medyasının jeti, maşallah nasıl nereden alıyorsun bu gücü,,,,maşallah SN :SEKMEN`E GÜZEL ERZURUM HATIRASI OLMUŞ....erzurumajans ile gurur duyuyoruz.