İlçelerHaber Girişi : 22 Nisan 2013 16:06

Filenin Prensleri Bulutlar'ı ziyaret etti

Filenin Prensleri Bulutlar'ı ziyaret etti
Palandöken Belediyespor Kulübünün Erkek Voleybol takımı, sekiz kulübün katıldığı ve Giresun'da yapılan Acıbadem Voleybol 3. Ligi'ne yükselme maçlarında tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu.
Erzurumajans-Palandöken Belediyespor Kulübünün Erkek Voleybol takımı, sekiz kulübün katıldığı ve Giresun'da yapılan Acıbadem Voleybol 3. Ligi'ne yükselme maçlarında tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu. Palandöken Belediyespor Erkek Voleybol takımı önümüzdeki sezon 3. Ligde mücadele edecek.
Erzurum voleybol adına tarihi bir gün yaşatan Palandöken Belediyespor Kulübünün Erkek Voleybol takımı Antrenör Yavuz Yurttaş da hazır bulunduğu takım ayağının tozuyla Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları makamında ziyaret ettiler. Başarılarının en büyük sırrının Başkan Bulutların samimi desteği olduğunu söyleyen Palandöken Belediyespor Kulübünün Erkek Voleybol takımı Antrenör Yavuz Yurttaş ve sporcular," Erzurum sporuna kattığımız renk ve başarının arkasın da hep samimi olan sayın Başkanımız Orhan Bulutlar olmuştur. Sürekli spora ve sporcuya destek olacağını söyleyen başkanımız bu desteğini bizlere samimi bir şekil de göstermiştir. Bizlerde bu samimiyet karşısında bu başarımızı kendisine hediye ediyoruz. Önümüzdeki sezon için daha çok çalışıp bir üst lige çıkmayı hedefliyoruz. İnşallah bu başarıyı yakalarız" diye konuştular.

BULUTLAR,"TÜRK SPORUNA DESTEĞİMİZ SÜRECEK"

Palandöken Belediyespor Kulübü Erkek Voleybol Takımı 3. Ligde mücadele etmeye hak kazandığının ve 2013-2014 sezonunda Acıbadem Voleybol Erkekler 3. Ligi'nde oynayacak takıma başarılar dileyen Belediye Başkan Orhan Bulutlar," Türk Sporuna ve Erzurum'daki sporun gelişmesi adına imkanlarımızı da zorlayarak samimi bir şekil de inşallah hep destek olacağız. Bu başarımız bir tesadüf değil çünkü güreş takımımız birinci ligde mücadele ediyor. Boks takımımız bölge ve Türkiye şampiyonluğu var, atletizmde Türkiye şampiyonluklarımızı var futbol emin adımlarla ilerliyoruz ve mücadele ediyoruz. Erzurum'umuzun gençlerine daha çok sahip çıka bilmek için Yunus Emre Mahallesinde 500 kişilik tam donanımlı kapalı spor salonu yaptık. Bir aya kalmaz açılışını yine halkımız ve sporcularımızla birlikte yapacağız. Palandöken ve Erzurum halkına hayırlı uğurlu olsun. Bu başarıdan dolayı tüm sporcularımı, teknik kadromuzu ve Kulüp yönetimini kutluyorum" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.