ErzurumHaber Girişi : 08 Temmuz 2024 12:22

Fevzi Budak'ı bir de Yılmaz Özdil'den dinleyin!

Fevzi Budak'ı bir de Yılmaz Özdil'den dinleyin!
Duayen gazeteci Yılmaz Özdil, Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı dönemde hukuksuz bir şekilde 14 kez görevden alınan Fevzi Budak'ın 22 yıl boyunca verdiği hukuk mücadelesini anlattı.
Fevzi Budak'ı bir de Yılmaz Özdil'den dinleyin!

SON OLARAK SAVCI ŞANAL’I MAHKUM ETTİRDİ!

 

Dönemin Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’i 6 kez manevi tazminata mahkûm ettiren eski Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak, görevde bulunduğu süre içinde 66 kez soruşturma geçirdi.

 

Hukuksuz bir şekilde 14 kez görevden alınan ve 82 defa müfettiş tarafından incelenen Fevzi Budak, Milli Eğitim Müsteşarı ile Personel Genel Müdüründen sonra son olarak halen cezaevinde bulunan dönemin Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Osman Şanal’ı 1 yıl 15 ay hapis cezasına mahkûm ettirdi.

 

Düzenlenen sahte belgelerle tutuklanarak cezaevine konulan Budak’ın 22 yıl süren hukuk mücadelesini, duayen gazeteci Yılmaz Özdil Youtube kanalında takipçilerine aktardı.

 

“Size öyle birini anlatacağım ki, mücadelesi öylesine İlhan verici bir insan ki, iddia ediyorum unutamayacaksınız. Lütfen sırtınıza yaslanın, bakın bu ülkede namuslu insanların başına neler geliyor ve 22 yıl boyunca neler oldu namuslu bir eğitimciye 22 yıl boyunca nasıl eziyet edildi duyduklarınıza inanamayacaksınız” diyen Özdil’in programı büyük ilgi gördü.

 

İŞTE YILMAZ ÖZDİL’İN O KONUŞMASI

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ali er 08 Temmuz 2024 19:44

    Alp artık millete zulüm partisidir. MHP ve akp Türk düşmanı partidir. Andımıza düşman Türklüğe düşmanlar. Askerin hastanesi okulu kapatılıyor 2 tane çocuk oyuncağı dron reklam ediliyor. Dronunuza selam ederim. Ülkenin hainleri burada yuvalanmış