BölgeHaber Girişi : 26 Ekim 2010 12:53

Festivalin gizli timi!..

Festivalin gizli timi!..
Uluslararası Dadaş Film Festivali'nin 5'nci yıl dönümü İspir ve Tortum'a yapılan yapılan geziyle sona erdi.

Erzurum Ajans-Uluslararası Dadaş Film Festivali’nin 5’nci yıl dönümü İspir ve Tortum’a yapılan yapılan geziyle sona erdi. Birbirinden ünlü sanatçı ve yönetmenlerin katıldığı 4 günlük organizasyonda konuklarla birebir ilgilenip tüm işlerle uğraşan İletişim Fakültesi’nden 33 öğrenci, festivalin adeta görünmez kahramanı oldu.

Uluslararası Dadaş Film Festivali’nin 2 yıldır tüm işlerini yürüten öğrenciler, özellikle sinema ve organizatörlük alanında bir çok tecrübe kazandı. Kendi aralarında bölümlere ayrılan ve adeta gizli bir tim gibi çalışan öğrenciler, festival öncesi ve festivalde gece - gündüz çalışarak organizasyonun sorunsuz bitmesini sağladı. Afiş asımından davetiye dağıtımına, konuklarla ilgilenmekten basın- yayına kadar her alanda çalışan öğrenciler, festival boyunca yoğun bir tempoda çalıştı.

Festivalde görev alan öğrencilerden İletişim Fakültesi Radyo- Televizyon ve Sinema öğrencisi Rabianur Hoşgör, ”Festivalde alanımızda kendimizi geliştirme fırsatı bulduk. Elbette yorgun düştük, uykusuz kaldık çok yorulduk ama en azından işimizi başarıyla tamamladık. Gelen konukların başarımızı takdir etmeleri tüm yorğunluğumuzu aldı” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.