Kültür-SanatHaber Girişi : 29 Aralık 2011 13:32

Festival kaldığı yerden devam

Festival kaldığı yerden devam
Sanatçı İbrahim Erkal’ın yıllar önce başlattığı ancak destek göremediği için devam ettiremediği kar festivali, Vali Öztürk’ün destekleriyle bu yıl yen
Erzurum Ajans-Sanatçı İbrahim Erkal’ın yıllar önce başlattığı ancak destek göremediği için devam ettiremediği kar festivali, Vali Öztürk’ün destekleriyle bu yıl yeniden başlatılacak. Festivali yine Erkal organize edecek.

ŞÖHRETİN zirvesiydeyken Erzurum’un tanıtımı için varını-yoğunu harcayan ünlü sanatçı İbrahim Erkal’ın başlattığı ancak gereken desteği bulamadığı için bırakmak zorunda kaldığı ‘kar festivali’ Vali Sebahattin Öztürk’ün desteğiyle yeniden yapılacak. Yeni albümünün tanıtımı için geldiği Erzurum’da Vali Öztürk’ü ziyaret eden Erkal’a, ‘kar festivali’nin yeniden düzenlenmesi için görev teklif edildiği öğrenildi.

FESTİVAL İÇİN HERKES SEFERBER OLUYOR

VALİ Öztürk’ün samimi tavırlarından etkilenen İbrahim Erkal’ın, verilen görevi seve seve kabul ettiği öğrenildi. 2011 Kış Oyunları’nın başlangıç günü olan 27 Ocak’ta startı verilecek olan festival için ünlü sanatçının hemen kolları sıvadığı belirtiliyor. Ünlü sanatçılar, magazin muhabirlerinin Erzurum’a getirilmesi için çalışmalara başlayan Erkal’a, valilik ve İl Özel İdaresi, belediyeler ve oteller de destek olacak.


Palandöken gazetesi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • PAŞA BAYRAKTAR 01 Ocak 1970 02:00

    Bu yolda emek sarf eden, emeğin değerini bilip destekleyen herkese teşekkürler..

  • PAŞA BAYRAKTAR 01 Ocak 1970 02:00

    Bu yolda emek sarf eden, emeğin değerini bilip destekleyen herkese teşekkürler..