SporHaber Girişi : 06 Ekim 2014 22:49

Fatih Terim sayesinde bir ilk yaşayacaklar

Fatih Terim sayesinde bir ilk yaşayacaklar
A MİLLİ takıma Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından ilk kez davet edilen Akhisar Belediyesporlu sol bek Güray Vural ile Sivassporlu stoper Ümit Kurt antrenman öncesinde açıklamalar yaptı.
Erzurumajans-A MİLLİ takıma Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından ilk kez davet edilen Akhisar Belediyesporlu sol bek Güray Vural ile Sivassporlu stoper Ümit Kurt antrenman öncesinde açıklamalar yaptı.

Ümit Kurt," Hem ülkemiz hem de bizim adımıza önemli bir dönemden geçiyoruz. Önümüzde iki çok krİtik maç var. Önce Çek Cumhuriyeti, sonra da Letonya ile karşılaşacağız. Bu iki maçtan mutlak 6 puan almamız gerekiyor. Bildiğiniz gibi ilk maçta İzlanda'ya mağlup olduk. Bunu telafi etmemiz lazım. Burada olduğum için mutluluk duyuyorum. Beni buraya layık gördüğü için Fatih hocama çok teşekkür ediyorum. Ülkemi, takımımı ve bayrağımı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Kadrodan çıkan oyuncular çok kaliteli. Çıkarılanlar kadar burada olmak isteyenler de var. Kadrodan çıkanlar yerine Fatih hocamız en iyi tercihi yaptı. Yeni 3 arkadaşımız geldi. Onların da aynı heyecanı paylaştığını düşünüyoruz" diye konuştu.

Güray Vural ise Fatih hocama beni buraya layık gördüğü için teşekkür ederim. Önemli olan burada kalıcı olmak. Sürekli milli takım forması giyebilmeyi hedefliyorum. Ülkemiz adına Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile çok önemli iki maça çıkacağız. İzlanda'ya mağlup olduk, Çek Cumhuriyeti de grubun güçlü takımı Hollanda'yı yendi. Bu, iki maçın önemini daha çok artırdı. İki karşılaşmadan 6 puan almamız gerekiyor.

Geçen sene daha çok önde oynadım. Bazı maçlarda sol bekte süre aldım. Benim için mevki fark etmiyor. İki taraflı da oynayabiliyorum. Hocamız nerede görev verirse elimden geleni yaparım.

Milli takımımızın adına önemli oyuncular ama aramıza 3 arkadaşımız katıldı. Onlar da takım için önemliler. Bizler burada yeniyiz ve yeni şanslar elde edebiliriz. Umarım bu şansı en iyi şekilde değerlendiririz. Hürriyet
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.