SporHaber Girişi : 27 Ağustos 2012 12:00

Fair Play ödülü Hınıslıoğlu'na verilsin

Fair Play ödülü Hınıslıoğlu'na verilsin
Fair Play ödülü ETB Başkanı Hınıslıoğlu'na verilsin...
Erzurum Ajans-Tarihinde ilk defa süper kupa finaline ev sahipliği yapan Erzurum, hem tarihi bir maça ev sahipliği yaptı,hem de Galatasaray ve Fenerbahçe gibi iki ezeli rakip takım yöneticilerini yemekte buluşturarak ,sporda yapılması gereken dostluk ve kardeşliği bir basamak daha ileriye götürdü.
Süper Kupa Final maçının Erzurum da oynanması kararının alınmasının ardından harekete geçen Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu, Hem Türkiye Futbol Federasyonuna, hem de Galatasaray ve Fenerbahçe Kulüp yetkililerine davetiye göndererek maç öncesi gerçekleştirilecek yemekte bir araya gelme niyetlerini dile getirdi. Davete olumlu cevap veren kulüp ve federasyon yetkilileri bir ilki gerçekleştirerek, fair play adına önemli bir adım attılar. Gerçekleştirdiği organizasyonla tüm kesimlerden olumlu eleştiriler alan , Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hınıslıoğlu, Fair Play olgusunun yaygınlaştırılması amacıyla ,ülkemizde yapılan spor aktivitelerinin bir yaşam tarzı olduğunu daha bir kez benimsetmiş oldu.
Sporda dostluk ve kardeşliğin en güzel örneğinin sergilendiği süper kupa final maçı öncesi gerçekleştirilen yemekte, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Vekili Ali Dürüst, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı aynı masa etrafında verdikleri samimi pozla adeta Spor da kardeşlik ve dostluk için beyaz bir sayfa açmış oldular.
Bu kadar olumlu bir programı büyük bir heyecanla ve şevkle organize ederek,Türk Sporuna ve Türk futboluna büyük bir hizmette bulunan ETB Başkanı Hınıslıoğlu göstermiş olduğu üstün gayretleriyle fair play ödülüne en yakın aday olduğunu kanıtlamış oldu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.