BölgeHaber Girişi : 06 Kasım 2010 14:20

Evleri eşyalarıyla birlikte veriyorlar!..

Evleri eşyalarıyla birlikte veriyorlar!..
Ev kiralarındaki artıştan dolayı boş dairelerine müşteri bulmakta zorlanan ev sahipleri, evlerini içindeki eşyaları ile birlikte kiraya veriyor.

Erzurum Ajans-Ev kiralarındaki artıştan dolayı boş dairelerine müşteri bulmakta zorlanan ev sahipleri, evlerini içindeki eşyaları ile birlikte kiraya veriyor. Ekonomideki iyileşmeye rağmen 350 ila 600 lira arasındaki dairelerine kiracı bulmakta zorlanan ev sahipleri, evlerini içerisindeki eşyalarla birlikte kiralıyor.

Ev sahiplerinin, 'Dairem boş kalacağına, eşyaları ile birlikte kiraya veririm' düşüncesi ile hareket ettiğini belirten emlakçılar, ilk kez böyle bir durumla karşılaştığını söylüyorlar. Şimdiye kadar birkaç tane eşyalı daireye kiracı bulduklarını kaydeden emlakçılar, "Eşyası ile kiraya verilen evlere öğrenciler ve memurlar müşteri oluyor. Evlerin içerisinde buzdolabı, şohben, halı, koltuk takımı, fırın gibi birçok eşya bulunuyor. Bu da müşteriye cazip geliyor" dedi.

Kaloriferli evlerin kiralarının 350- 600 lira arasında olduğunu hatırlatan emlakçılar, "Müşteriler yüksek kiralar karşısında ev kiralamakta zorlanıyorlar. Bunun için de öncelikli olarak eşyalı daireleri soruyorlar. Böylece eşyaya para vermek zorunda kalmıyorlar" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.