EğitimHaber Girişi : 02 Eylül 2013 17:52

ETÜ'de kayıt heyecanı

ETÜ'de kayıt heyecanı
2013 ÖSYS sonuçlarına göre Erzurum Teknik Üniversitesine (ETÜ) kayıt hakkı kazanan 624 öğrencinin kayıt heyecanı başladı.
Erzurumajans-2013 ÖSYS sonuçlarına göre Erzurum Teknik Üniversitesine (ETÜ) kayıt hakkı kazanan 624 öğrencinin kayıt heyecanı başladı. Kayıt işlemlerinin 6 Eylül tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

Üniversite yönetimi tarafından, kayıt olacak öğrencilerin zorluk yaşamamaları ve işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için otogar ve hava limanında oluşturulan danışma birimleri ve servis araçlarının kayıt tarihleri arasında hizmet vermeye devam edeceği bildirildi. Rektörlük Binası Öğrenci Kayıt Merkezi'nde gerçekleştirilen kayıtlarda adaylar sınav sonuç belgelerinde belirtilen tarihlerde üniversiteye gelerek kayıtlarını yaptırabilecekler.

Kayıtların ilk gününde öğrencilerin kayıt heyecanına ortak olan Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı, öğrencilerle ve velilerle sohbet ederek, sorularına yanıt verdi. Kayıt için üniversiteye gelen veliler ve öğrenciler, Üniversitede karşılaştıkları uygulamalar ve özel ilgiden son derece memnun kaldıklarını ifade ederek kendilerine bu imkânı sunan üniversite personeline ve Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı'ya teşekkür ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.