SporHaber Girişi : 29 Nisan 2013 20:41

ETÜ'de basketbol turnuvası sona erdi

ETÜ'de basketbol turnuvası sona erdi
Erzurum Teknik Üniversitesi'nce Bahar Şenlikleri kapsamında Sağlık Kültür ve Spor Dairesi bünyesinde düzenlenen "Bölümler Arası Basketbol Turnuvası" yapılan final müsabakaları ile sona erdi.
Erzurumajans-Erzurum Teknik Üniversitesi'nce Bahar Şenlikleri kapsamında Sağlık Kültür ve Spor Dairesi bünyesinde düzenlenen "Bölümler Arası Basketbol Turnuvası" yapılan final müsabakaları ile sona erdi.

Ödül törenine Üniversite Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Çakmak, Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Bayram Şahin ve Genel Sekreter Yardımcısı Levent Çakmur katıldı.

Turnuvuda 3. Olan Makine Mühendisliği 1. Öğretim takımı öğrencilerine madalya ve kupasını Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Bayram Şahin, 2. Olan Makine Mühendisliği 2.öğretim takımı öğrencilerine madalya ve kupasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Çakmak ve Turnuva 1. Olan Moleküler Biyoloji ve Genetik 2. Öğretim bölümü takımı öğrencilerine kupa ve madalyasını Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı verdi.
Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı turnuvaya katılan öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Tören hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.