SporHaber Girişi : 10 Mart 2014 17:57

Eto'o' dan Mourinho'ya 'yaşlı' göndermesi

Eto'o' dan Mourinho'ya 'yaşlı' göndermesi
Chelsea'nın Kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto'o Tottenham'a attığı golü 'yaşlı' taklidi yaparak kutladı.
Erzurumajans-Chelsea'nın Kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto'o Tottenham'a attığı golü 'yaşlı' taklidi yaparak kutladı.

İngiltere Premier Lig'in 29. haftasında Chelsea kendi evinde Tottenham'ı 4-0 mağlup ettiği maçta damgasını vuran Eto'o attığı golü ardından taşlı adam taklidi yaparak kutladı. Chelsea'nın teknik direktörü Mourinho'nun "Elimde forvet yok. Eto'o'ya sahibiz ama o da 32 yaşında. Gerçi 35 yaşında da olabilir" demesi gündem oluşturmuştu. Bu sözlerin ardından Kamerunlu yıldız futbolcudan yanıt ise gecikmeden geldi. Chelsea kendi evinde Tottenham'ı 4-0 mağlup ettiği maçta takımının ilk golünü atan Eto'o 'yaşlı adam' taklidi yaparak kutlaması dikkat çekti.

Karşılaşmanın ardından gözler teknik patron Jose Mourinho'ya çevrildi. Basın mensuplarının Kamerunlu yıldız futbolcunun gol sevinci hakkındaki soruya ise Jose Mourinho, "Bunu yapacağından haberim yoktu ama yine de bir şeyler yapacağını biliyordum. Bazı gazeteler Eto'o'nun yaşlı görüntüsü için photoshop kullanmışlardı. Artık buna da gerek kalmadı. Zaten komik bir olaydı" şeklinde cevap verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.