BölgeHaber Girişi : 29 Temmuz 2011 14:26

Estetik yaptıranlar daha mutlu!..

Estetik yaptıranlar daha mutlu!..
Modern yaşamla birlikte dış görünüşün ön plana çıktığı günümüzde sevdiği sanatçı, akrist yada aktöre göre estetik yaptıranların mutluluğunun arttığı bildirildi.

Erzurum Ajans-Modern yaşamla birlikte dış görünüşün ön plana çıktığı günümüzde

sevdiği sanatçı, akrist yada aktöre göre estetik yaptıranların mutluluğunun arttığı bildirildi.

Estetik yaptıran birçok kadının şarkıcı Laetitia Casta’nın yüzü ve göğüsleri, Angelina Jolie’nin dudakları, Petek Dinçöz’ün burnu, Ebru Gündeş’in kaşları ve Liz Taylor’un dudak ve elmacık kemiklerini kendi vücutlarında görmek istediklerini kaydeden uzmanlar, beğendiği kişiye göre estetik yaptıranların mutluluğunun daha da arttığını söyledi. Erkekler ve kadınlar, görünen vücut bölgelerine öncelik verdiği için en çok burun estetiğine ilgi gösterdiklerini anımsatan uzmanlar, estetik ameliyatların sayısının her geçen gün arttığını söyledi.

Erkeklerin daha çok burun ameliyatı yaptırdığını ifade eden uzmanlar, kadınların ise başta burun olmak üzere göğüs küçültme ve karın gerdirme için başvurduklarını dile getirdi. Estetik ameliyatların tek amacının kişinin fiziksel bozukluğunu düzeltmek olmadığını vurgulayan uzmanlar, “Fiziksel bozuklukların düzeltilmesiyle birlikte, bireylerin psikolojik ve sosyal sıkıntıları da iyileşiyor. Fiziksel eksikliği nedeniyle toplum içerisinde sıkıntı yaşayan insanların ameliyat olduktan sonra özgüvenleri artıyor. Böylece ilişkilerinde sorun yaşamıyorlar” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.